2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158791 بازدید | 14067 پست
سلام رویا جان
ظاهرا سایت مشکل داره
من از طریق یاهو برای شما ایمیل زدم البته اگه ایمیلتون همون باشه
اگه نبود و یا ایمیل به دستتون نرسید شما به پروفایل من بیند و از طریق یاهو به ایمیلم میل بزنید
اگه میشه خصوصی باشه فعلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه

من هم کم کم ی دردهایی دارم. برای همین دکتر استراحت مطلق داده..
تا انشالله 10 آذر اگه مشکلی پیش نیاد سزارین کنه دربیاره.

محتاج دعای همه هستم. روز زایمان حتما همه رو دعا میکنم . انشالله مشکل همه بچه های این کلوپ. رویا روزیتا مامی غزل و باران و مریمی و ........ همه و همه زودتر حل شه.

التماس دعا.بای
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
میترا جونم نگران نباش خدا رو شکر که همه چیز به خیر و خوبی گذشته انشالله به زودی یه دخمل سالم و خوشگل و توپل موپل میاد توی بغلت و با یه لبخندش تمام سختی هایی رو که تو این مدت کشیدی از یادت میبره......
عزیزم لحظه ی زایمان تمام دعاها مستجابه یادت نره برای ما دعا کنی .التماس دعا خیلی زیاد.................
سلام به همگی،مریمی جونم،میترا جونم ، زهرا جونم،مامی غزل جونم از دلداریهایتون ممنونم.
میترا جونم انشاا.. بزودی دختر خوشگلت وعزیز و جگر ما بدنیا می آد و قلب همه ما را شاد میکنه من که خیلی منتظر ورود عزیزت هستم.میترا جونم در لحظه زایمان حتما یادم باش از راه دور روی ماه خودت و دختر گلت را میبوسم 10 آذر حتما یادت هستم موبایلم را کوک میکنم تا برات حسابی دعا کنم .هردو را به آغوش گرم خدا میسپارم.
رویا جونم شما در چه حالی هستی؟از شوهرم خیلی خجالت میکشم باورت میشه چند روز پیش بهش گفتم با اینکه خیلی دوستش دارم ولی اگر بچه میخواهد من نمیتونم.
salam.man taze ozve in site shoodam man hafte pish niniam seght shood too 10 haftegee ta 8 haftegee hame cheez normasl bood vali rooshdesh motevaghef shood albate majboor be kortaj shoodam 3 sale pish ham to hafte 5 seght dashtam .
kasee midoone patalugy chi ra barasee mekone? lootfan rahnemaee koneed.
salam

tina jan omidvaram in ettefagh dighe pish nayad. tavvakol be khoda.

mamnoon royajoon, rozitajoon, ghazal joon.
hatman yadetoon hastam.

in hafte haye akhar ham ye oomr mighzare. doctor ham hamash dar hale esteress dehi ye.
ghofte tekoonesh be nazar kame. hafte bad sono biophysical neveshte.
mohtaje doaye hameghi...............

خدای خوبم. ممنون
سلامممممممممممممممممممم به همه دوستای خوبم خیلی از بچه های قدیمی نیستن امیدوارم حاجتشونو گرفته باشن خدارو صد هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم و نی نیم دنیا اومد اومدم اینجا بگم بچه ها تورو خدا نا امید نشین و از صاحبش بخواین که اگه از ته دل بخواین رد خور نداره منم بعضی وقتا فکر میکردم خدا منو فذاموش کرده ولی اینطور نبود و تو اون زمانیکه صلاحش بود داد پس اگه چند سال منتظر شدید و نشده بدونید هنوز زمانش نیست و خدا فراموشتون نکرده امیدوارم خدا دامن همه منتظرین رو سبز کنه
سوما و رویا وزهرا میترا و......... امیدوارم هر جا هستین خوش باشین وبا خبرای خوب بیاین اینجا .
سلام دوستان عزیز منم 22 شهریور نی نیم 8 هفته و چهار روز مرد نی نی اولم بود 28 سالمه و عاشق بچم خودمو خیلی سرزنش می کنم که چرا زودتر اقدام نکردم
مجبور شدم دو دفعه کورتاژ کنم چون بار اول کامل همه چی بیرون نیومده بود الان خدا رو شکر پری شدم البته با آمپول استروژن و پروژسترون خیلی نگرانم و خیلی استرس دارم دکتر گفته بعد از دو ماه دو باره می تونی اقدام کنی یعنی اگه دوباره این اتفاق برام بیفته دق می کنم
کمکم کنین چه آزمایشایی باید برم این دکترا که هیچی نمی گن می گن آزمایشا بعد از دو سه بار سقط مکرر باید انجام بشه یعنی من صبر کنم تا چند بار دیگه هم سقط کنم چرا این دکترا اینقدر این چیزا براشون عادیه هیچی نمی فهمن
لباسهای مارکدار از انگلیس http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27815
مارال جونم .........شکر خدا را شکر

تبریک میگم

رزیتا جونم .می دونم چی میگم ..............فقط توکل کن به خدا ...از خدا بخواه همین جوری که مارال گفت

میترا جونم نفر بعدی شمایی به امید خدا

بهار جونم دفعه اول اصلا مهم نیست ....نترس و بعد از 3 ماه اقدام کن گلم

رویا جونم و سوما جون .و بقیه کجان .........؟

تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد