|
مشاهده متن کامل بحث +
1158832 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سلام به همگی. عید همه مبارک. الیه قربون دلت ساحل جان ان شالله مامان بعدی تایپیک تو باشی. رویا و روزیتای عزیز همیشه به یادتون هستم. و همه بچه های اینجا که خیلی خیلی دوستشون دارم و برام مثل خواهر میموند. محتاج دعای همه شما هم هستم. من دیروز رفتم سونوگرافی. نی نی دختر بود و هجد ه هفته از بارداری من میگذره. دعام کنید بقیه راه را هم موفق باشم.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام عید همه مبارک غزل جونم مبارکه ایشالا دومادش کنی.... سوما جونم دخمله تو هم مبارکه...ایشالا که تو هم عروسش کنی... تو این روزا خیلی خوشحالید یادتون نره مارو هم دعا کنید......
سلام خانوم گلها خوبیییییییییییییید؟؟؟؟؟ چقدر سوت وکوره الان فکرکردم یه 5صفحا ای لااقل رفتید جلو!!!!!!!! هنوز که همینجایید؟؟؟؟؟؟؟ میترا جون زایمان کرده؟؟؟؟؟/
سومایی از خودت بی خبرمون نذار .
مارال چه خبر؟؟؟؟؟ بیا یه خبری بده .
رویا جان کجایی ؟؟؟؟؟ ترخدا بیا یه خبری از خودت بده
مامی غزل جان ممنون از دعای خیرت .خدا از دهنت بشنوه.........
سلام ....طناز جون مبارکه....برای ما هم دعا کن عزیزم..... میترا سه روز پیش قرار بود سزارین بشه....پس چرا هیچ خبری ازش نیست....هرکس شمارشو داره یه خبری برامون بیاره لطفا......
سلام به همه ی دوستای گل و نازنینم ممنون که به فکر من هستید و حالم رو میپرسید منم همیشه به یادتون هستم و اگه قابل باشم همیشه بعد از نمازهام براتون دعا میکنم . من همونطور که بهتون گفتم دوباره رفتم رویان و هنوز در حال انجام ازمایشات اولیه هستم البته اینبار که رفتم گفتند که باید یه سونوی هیسترو انجام بدم بعد از انجام اون که تقریبا مثل عکس رنگیه گفتند که رحمم خوبه و لوله ها بازه و لی نمیدونم چرا سه ساله که دیگه حامله نمیشم .بالاخره گفتند که ماه دیگه روز دوم پری برم سونو که دوباره توی سیکل ای وی اف و میکرو قرار بگیرم و روز از نو روزی از نو.......... زهرا جون پسر گلت رو ببوس و یه عکس جدید ازش برامون بزار ..... سوما جونم خیلی مواظب خودت باش عزیزم... ساحل جون ممنون که به یادمی خانمی ارزو میکنم که بزودی خبر باردار شدنت رو اینجا بزاری .......... میترا جون بیا یه خبری از خودت بده منتظریم ....... رزیتا جون کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مارال جونم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نی نی گلت چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خانم گلا خوبید دلم برای همتون تنگ شده رویا جون زهرا جون وبقییه دوستایی که همش به یادم بودید خیلی ازتون ممنونم این فلفلی ما خیلی بی تابی میکنه و وقت نمیکنم بیام اینجا راستی از سوما چه خبر شنیدم بارداره میترا جون از صمیم قلبم بهت تبریک میگم امیدوارم قدمش خیر باشه رویا جونم ناراحت نباش من میدونم بالاخره مامان میشی گلم از خدا میخوام به حق این روزای عزیز دامن همه منتظرین رو سبز کنه همتونو میبوسم
چه ها سلام، من همیشه بیادتون هستم .خدارا شکر میتراجون هم بچه دار شد.خیلی خوشحال شدم .میتراجون ار صمیم قلب بهت تبریک میگم.و کوچولوت را ببوس و هردو شما را به خدا میسپارم. رویا جون خوبی؟من که دیگه کاری از دستم بر نمیاد 2 سال رفت و آمد به تهران و کلی خرج و مخارج.بی خیال شدم خواهرم میگه شوهرت خیلی بچه میخواد از خدا بخواه خودش مشکلت را حل کنه میگم چکار کنم وقتی بچه دار نمیشم حتی با آی وی اف.چکار میتونم بکنم .امسال از حضرت علی اصغر هم خواستم ولی حتما خدا مصلحت بنده اش را بهتر میدونه.
سلام دوستان من امروز عضو گروه شما شدم امیدوارم منو به عنوان دوست خودتون قبول کنین 27 سالمه 1 سال و 3 ماهه ازدواج کردم و هنوز اقدام به بچه نکردم اسمم فخرالملوکه ولی بعضی ها فخری صدام میکنن همتون رو دوست دارم ایشالا هیشه شاد باشین و آرزوهای همه برآورده بشه الهی آمین
سلام من تازه این سایت را پیدا کردم همه ی مطا لب شما را خوندم من هم 6تا سقط داشتم تقریبا همه 3 تا 4 هفتگی تمام امیدم را از دست دادم تور خدا من هم راهنمای کنید