2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158791 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی. وای مارال جان چقدر خوشحالم کردی. جواب اس ام اسو که ندادی یک کمی ترسیدم ولی امروز که اینجا پیام گذاشتی کلی ذوق کردم. خیلی خوشحال شدم. عکس نی نی نازتو هم بذار دیگه. زهرا جان از اینکه به یادم بودی متشکرم. رویا و روزیتا میترا غزل و همه بچه ها تو این مدت همیشه به یاد شما بودم. ان شالله به زودی در این تایپیک را ببنیدیم و امیدوارم رویا خودش اینکارو کنه وقتی نی نی شو دنیا اورد. برای منم دعا کنید. همیشه به یاد همه بچه های این تایپیک که روزهای سخت زندگیمون را با هم شریک بودیم و سعی کردیم خوشی هامون را هم تقسیم کنیم هستم .
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام دوستان الان از سقطم 40 روز می گذره پری اومده خیلی خوشحالم این نشونه اینه که می تونم دوباره باردار بشم
فقط بگین باید چه آزمایشایی رو انجام بدم کسی تجربه داره
لباسهای مارکدار از انگلیس http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27815

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلاااااااااااام.وای خدا رو شکر...خیلی خوشحال شدم....این مدت که نبودی من خیلی بهت فکر می کردم...تو رو خدا منو هم خیلی دعا کنید......
میترا جون موقع زایمان منو یادت نره....من و شوشو خیلی برای دخملت دعا کردیم....
سلاممممممممممممممم
مارال جونم همین الان پستت رو خوندم و اشک امونم نمیده واقعا خوشحال شدم و هزاران بار خدا رو شکر میکنم که بازم یکی دیگه از دوستای گلم رو به ارزوش رسوند امیدوارم به زودی لطف خدا شامل حال تک تک بچه های این تاپیک بشه و همگی به زودی نی نی هاشون رو در اغوش بگیرند خصوصا رزیتای گلم و سومای عزیز که خیلی وقته منتظرن و میترای گلم که دیگه به شمارش معکوس رسیده و انشالله نی نی سالم و تپل مپلی به زودی میاد توی بغلش ......

بهار جونم امیدوارم دیگه این اتفاق هرگز برات تکرار نشه اما عزیزم علت های سقط بسیار زیاده و ازمایش ها هم همینطور من تو این چند سال خیلی خیلی ازمایش دادم اما هر بار دکتر م رو عوض کردم یه سری ازمایش جدید برام دادن از جمله سی دی ها انتی بادی ها فسفولیپید ها ازمایش های کامل هرمونی ژنتیکی که هر بار حدود دویست سی صد تومن پول ازمایشاتم میشد ولی هنوز که هیچ علتی پید انشده و هم چیز نرمال بوده ............
دوستان من یه سئوال دارم می خوام دو سه ماه دیگه دوباره اقدام کنم ولی وزنم یکم زیاده (68 کیلو) البته شکمم خیلی بزرگه دوست دارم 6-7 کیلو لاغرتر باشم این دکترای رژیم خیلی خوب جواب دادن بنظرتون منم برم پیششون یا اینکه واسه بارداری بعدی ضرر داره تورو خدا کمک کنین من شکممو چه جوری کوچیک کنم
میترا جونم خوبی ؟من سوره مریم را برای سالم بدنیا آمدن دختر نازنین و گلت به نیت قمر بنی هاشم نذر کردم این را گفتم تا استرس نداشته باشی و بدونی همه ما به یادت هستیم. رویا جونم من هم خیلی بیادت هستم امیدوارم بزودی زود حاجت روا شی .مارال جون تبریک مرا نیز پذیرا باش واز کوچولوت بخواه برای من هم دعا کنه.حرفهات خیلی امید دهنده بود.
زهرا جونم از همدردی هایت ممنونم.پسر گلت را ببوس و برام دعا کن. سوما جونم مرسی من هم بیاد شما هستم.
بهار جونم نگران نباش چون استرس خیلی بده و مدام به خودت دلداری بده
یه برنامه غذایی داد بدون هیچ نوع قندی حتی مصرف بعضی میوه ها که قندشون زیاد ممنوع کرد مثل انگور خربزه گلابی خرمالو یک سی دی ایروبیک داد و روزی 40 دقیقه با این سی دی ورزش کنین یک ژل چربی سوز هم داد که قبل ازورزش به شکم بمالیم فعلا هر ورزش دیگه ای ممنوع حتی پیاده روی چون باعث گرسنگی می شه
غذاهای کم چرب روزی 12 لیوان آب روزی دو وعده به اندازه یک سیب میوه موز اگه خواستیم نصف موز کوچک
صبحانه هر روز یک لیوان شیر با پنیر یا ماست و گوجه و خیار
سبزیجات کاهو کلم هویج گوجه خیار هرچی خواستیم بخوریم
سس مایونز ممنوع با ماست و روغن زیتون و آبلیمو سس درست کنیم روی سالاد بریزیم
هر تخلفی هم کردیم بنویسیم هفته دیگه ببریم پیشش
واسه 10 جلسه 35000 تومان گرفته 20 هزار تومان هم واسه ژلش داروی گیاهی چربی سوز هم داد که من نگرفتم می ترسم ضرر داشته باشه چون می خوام باردار بشم
هر روز صبح یک کپسول مولتی ویتامین شب یک قرص اهن
اگه کسی رژیم داره یا قبلا گرفته راهنماییم کنه می گه رژیمای گروهی زودتر جواب می ده
می خوام واسه بارداری بعدی همه چیز خوب و مرتب باشه برام دعا کنین