|
مشاهده متن کامل بحث +
1158791 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلاااااااااااااااااام...غزل جونم مبارکههههههههههههههه......خدا رو شکر..ایشالا به سلامتی ....منم 4شنبه باید برم سونو...دعا کن منم یه عیدی قشنگ بگیرم و قلبه کنجده من هم تند تند بزنه....
بچه ها سلام، میتراجون خوبی ؟کوچولوت خوبه؟از صمیم قلب برای شما و تمام بچه های این تاپیک آرزوی سلامتی و مامان شدن و فرزند سالم داشتن میکنم . بچه ها من با این فیبروم ها خیلی اذیت میشم .امتحان داشتم اینقدر خونریزی داشتم میترسیدم آبروم بره و اصلا نفهمیدم چگونه تستها را زدم. بچه ها قدر این لحظه هاتون را بدونید که راجع بارداری صحبت میکنید.من چندروز پیش از یک فرد که تبحر داشت تو طب سنتی درخواست دارو کردم برای تخمک سالم بهم گفت تو از لحاظ ژنتیکی مشکل داری و از زمان بلوغ هیچوقت تخمک سالم نداشتی.و تمام امیدهام برای بارداری و بچه دار شدن دوباره تبدیل به ناامیدی شد البته با سن من 38 ساله بیشتر از این هم انتظار نمی رفت البته اگر پیش مامانم یا خواهرم بودم کمتر بهم سخت می گذشت تو این شهر غریب فقط دلخوشیم همسرم است که اون هم از ساعت 7 صبح میره تا 7 شب و وقتی هم میاد خانه با کامپیوتر مشغول است و در حال کار کردن روی پایان نامه اش است و خیلی مشغوله. دیروز داشتم دق میکردم زدم از خونه بیرون گفتم برم مغازه ها را نگاه کنم روزهای زوج میرم کلاس والیبال با اینکه بازیم خوبه ولی بخاطر اینکه اهل این شهر نیستم و آدم ساکتی هستم مربی بیشتر بیرون زمین نگهم میدارد این هم از کلاس ورزش رفتنم دیروز از امام صادق خیلی کمک خواستم.از شما بچه ها میخوام برام دعا کنید بخصوص کسانی که باردارند و دعاشون زود مستجاب میشه
رزیتا جون عزیزم..غصه نخور...من هم غریبم و شوشو حسابی درگیر کار و درس...نی نی هم که دوباره رفت پیشه خدا....ناامید نباش که بدترین چیزناامیدیه...ایشالا که خدا زودی دلت رو شاد کنه به حقه امام صادق....
دختری هم خوبه . با هزار تا بلایی که سر این بارداری سرش اومد از خونریزی و لخته و سرکلاژ و این اواخر دیابت هنوز دووم آورده. انشالله خدا به همه بچه های کلوپ لطف کنه بچه های سالمی بده.
سلام به همه ...خوبید؟ مریمجونم متاسفم میترا جون انشا الله دخترت صحیح و سالم میاد بغلت
رزیتا جونم عزیزم حالاست که باید از دکتر واقعی بخوای بهش بگو از همه اسباب دنیوی نا امید شدی و فقط اونه که میتونه کمکت کنه با دل شکسته بگو ...........زیادم به حرف دکترا گوش نده .........
رزیتا جون تورو خدا نا امید نباش که خدا خیلی مهربونه
میترا جون چطوری؟ همیشه تو و دخترت توی دعاهام هستین انقدر توی این نی نی سایت دوستای خوب پیدا کردم توی دعاهام یه دعای دسته جمعی برای همشون می کنم..... خدا همشونو میشناسه :)
زهرا جون پسر گلت چطوره؟ عکس جدید ازش نمیذاری برای خاله هاش؟
سلام سلام سلاممممممممممممممممممممممم به همه ی دوستای گلم رزیتا جونم نبینم غصه بخوری عزیزم ول کن این دکترها رو همونطور که زهرا جون گفت از خودش بخواه و با دل شکسته درخونه اش رو بزن مطمئن باش که ناامیدت نمیکنه . زهرا جونم منم دیگه خیلی کم اینجا میام گه گداری سر میزنم اما پست نمیزارم یعنی حرفی برای گفتن ندارم البته همیشه یاد همتون هستم و اگه خدا قبول کنه سر نماز برای همه ی بجه های گل نی نی سایت دعا میکنم .عزیزم پسر گلت رو ببوس و ما رو هم دعا کن.... میترا جونم امیدوارم این مدت باقی مونده هم به سلامت سپری بشه و نی نی صحیح و سالم بیاد توی بغلت مواظب خودت و نی نی باش التماس دعا.....
مامی غزل جون مبارکه عزیزم انشالله این نه ماه رو به سلامت سپری کنی ..
سلام لوتوس جان ببخشید من خیلی وقته به میلم سر نزده بودم ولی الان هم که چک کردم چند تا ایمیل از طرف شما اومده که همش خالیه و متن نداره اگه برات ممکنه همینجا برام پیغام بزار چون اینجا بیشتر سر میزنم اگر هم میخوای خصوصی بگی دوباره برام ایمیل بزن.منم هر چی برات ایمیل زدم نفرستاد