|
مشاهده متن کامل بحث +
1158832 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
بچه ها سلام من توی این تاپیک تازه واردم و نوشته های قبلی همتون رو خوندم چقدر تجربه هامون شبیه همه من دو بار سقط داشتم یکیش حاملگی پوچ بود و دومی قلب جنین در هفته هشتم دیگه نزد . از این ماه هم شروع به اقدام کردم من هم نصف قرص آسپرین + دگزامتازون + اسید فولیک 5 میلی گرم رو هر روز می خورم
فقط یه چیزی که بعد از خوندن نوشته های قبلی به نظرم اومد اینه که برای جبران اثرات روحی و جسمی سقط حتما بین بارداری هاتون فاصله بگذارین و تسلیم خدا باشین. من خودم هم به این نتیجه رسیدم که باید تسلیم خواست خدا بود هرچند دلم غش میره برای بچه
محققان اعلام کردند: زنانی که یک نوبت سقط جنین داشتهاند،لازم نیست برای دوباره باردار شدن صبر کنند.
به گزارش ایسنا، نتایج تحقیقات بر روی 30 هزار زن نشان میدهد؛ بارداری مجدد در مدت 6 ماه بعد از سقط بیشترین شانس بارداری سالم را به دنبال دارد.
متخصصان معتقدند؛ این نتایج که در نشریه پزشکی انگلیسی (British Medical Journal) چاپ شده به آنها در جهت اطمینان بحشی و راهنمایی بیمارانشان کمک میکند.
محققان در این مطالعه اطلاعات شرکتکنندگان را در سالهای 1981 تا 2000 بررسی کردند و دریافتند: زنانی که مدت 6 ماه بعد از سقط جنینشان دوباره باردار شدند با کمترین خطر سقط مجدد، زایمان زودرس و بارداری نابجا مواجه شده بودند. به علاوه تعداد نوزادان با وزن کم به هنگام تولد و سزارین نیز در این گروه از زنان کمتر گزارش شد.
بر اساس آمار موجود، از هر 5 مورد بارداری یک مورد قبل از 24 هفتگی سقط میشود.
دکتر سهینی باتاچاریا، سرپرست این گروه تحقیقاتی گفت: دستورالعمل فعلی سازمان جهانی بهداشت صبر کردن به مدت حداقل 6 ماه را توصیه میکند.
وی معتقد است: تاخیر در بارداری مجدد در مورد زنان با سنین بالاتر که در معرض خطر بیشتری برای سقط جنین هستند میتواند شانس بارداری را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
دکتر باتاچاریا گفت: تنها دلیل قابل قبول برای تاخیر در بارداری عوارض احتمالی مانند عفونتهاست.
راستی من یه سوالی دارم من نزدیک 15 کیلو اضافه وزن دارم و در طول بارداری نباید زیاد وزن اضافه کنم شما می دونید کجا می تونم رژیم طول دوران بارداری بگیرم تا حداقل اضافه وزن رو داشته باشم؟
راستی من یه سوالی دارم من نزدیک 15 کیلو اضافه وزن دارم و در طول بارداری نباید زیاد وزن اضافه کنم شما می دونید کجا می تونم رژیم طول دوران بارداری بگیرم تا حداقل اضافه وزن رو داشته باشم؟
حتمن قبل از باردار شدنت وزنتو کم کن. چون هرمونهای بدنت تنظیم میشه و هم زود حامله میشی هم اینکه حاملگیت سالم تره.رزیم نمیخواد.چربی و قند رو ز غذات حظف کن و شب به جای شام میوه و سبزی بخور. روزی 45 دقیقه هم پیاده روی کن.
من 85 کیلو بودم و 5 سال نازایی داشتم مشکل هم از طرف شوشو بود 18 کیلو کم کردم و بالافاصله حامله شدم هر چند هفته 5 سقط شد اما لاغر شدن خیلی موثره تو باروری