2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
راستی مامان ارنیکا مگه خودت تو گروه تلگر نیستی،؟
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم میخوام بچها رو همون جا ببرم
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
اس بدین بچه ها بهم جواب میدم حتما
سلام دوستان . منم یه سقط توی هفته 8 داشتم . دکتر یه سری آزمایش گرفت ولی چیزی نفهمید گفت برای بار اول ممکنه خیلیا اینجوری بشن حالا برای بار دوم اقدام کن تا ببینیم چی میشه.... شماره دکتر فاطمه رزاقی رو اگر ازش راضی هستین بهم بدین... الان بخوام وقت بگیرم برای کی وقت میده؟؟
عزیزم وقتاش یک ماهس اما از من میشنوی برو پیشش
تا وقتی هم مشکلت معلوم نشده اقدام نکن
سلام maydam ؟ مشکلت را چی تشخیص دادند ؟منم سقطهام مثل توهست من هم سه تا سقط داشتم و قلب داشتند داروهاتو می تونی بنویسی برامون . توی کدوم سی دی مارکرات مشکل د اری و کدوم آزهای انعقادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سارا دوس داشتی بیا تاپیک از سقط پیگیری تا درمان.
بچه ها سلام به همگی شرمنده دوستانی شدم که درخواست دوستی داده بودن.چند روزی به نت دسترسی نداشتم. فاطیمو جان و آهوی تنها و سایر دوستان تازه وارد واقعا متاسفم که شما هم به این تاپیک پیوستین.این دردیه که تا کسی لمسش نکرده باشه نمیدونه ما چی کشیدیم.هممون روزهای سختی رو گزروندیم.خیلی ها مون فعلا منتظر نی نی هستیم.خیلی هامون دکترهای مختلف رفتیم.و خیلی هامون خییییلی درد کشیدیم.بچه ها وقتتون رو تو سایت ها یا مطب دکترهای الکی هدر ندید. یکی از دوستان هم دردمون یه تاپیک عالی زده به اسم سقط پیگیری تا درمان بیاین اونجا و مطالبش رو که maydamجون گزاشته رو با دقت بخونین
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......