2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ریحانه جون هیچی نگفتم ازمایشا خاصی انجام ندادم فقط ایمنی و عفونیو انعقادی ک اکی بود حتی این بارهپارینم زدم اما هیچ..خیلی ناامیدم واقعا ..هی خدا..ممنون از راهنمایی ریحانه جون..پس زودتر نمیشه رفت آزمایش اینا داد .ٔ؟؟؟«؟
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
فاطیما و مامان ارنیکای عزیز خیییییلی متاسفم بخاطر اتفاقی که براتون افتاد.مامان ارنیکا عزیزم میدونم ناراحتی.این روزا رو هرکسی که سقط کرده چشیده.سخت هست.اما ان شالله بالاخره ماهم به لطف خدا مادر میشیم.نگران نباش.ییکی از بچه های سقط مکررر میگفت بعضی بدنها ممکنه بار اول به دارو جواب ندن.اما دفعه بعد بچه براشون مونده عزیزم. فاطیما جان دکتر فاطمه رزاقی کارش عالیه.من از جنوب میرم پیش ایشون.تهرانن.تلفنش02122729752
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
فاطیما و مامان ارنیکای عزیز متاسفم بخاطر اتفاقی که براتون افتاد.مامان ارنیکا عزیزم نگران نباش.ییکی از بچه های سقط مکررر میگفت بعضی بدنها ممکنه بار اول به دارو جواب ندن.اما دفعه بعد بچه براشون مونده عزیزم. فاطیما جان دکتر فاطمه رزاقی کارش عالیه.من از جنوب میرم پیش ایشون.تهرانن.تلفنش02122729752
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستان گروه دارین منم بیام ....ت ل گ ر ا م ...منم مشکل سقط دارم یه بار اومدم تهران پیش دکتر رزاقی ..وازمایشامو گرفتم میخوام بدونم ازمایش پای وان مثبت وهموزیگوت یعنی چی ودکتر به نظرتون چی میگه؟
خدا خوشحالم که ما بنده های بی وفا تو فراموش نمیکنی
کمک میکنین چندتا ازمایش دادم میخوام یکی که وارده براش بفرستم ببینه کسی هست،؟؟ نمیدونم چرا به من ام تی اف اچ آر ....نداده دکتر رزاقی
هموسیستین پایین تر از رنجه ...رنج ازمایشگاه بالاتر از۱۵ برای من۷.۸ چرا؟؟؟؟اسفند ۹۴ امپور ب۶ وب۱۲و ب کمپلکس استفاده کردم اردیبهشت این ازمایشات و دادم یادم رفت به دکتر بگم
مرسی دوستان.ممکنه نی نی خارج رحمی باشه تا 4شنبه باید صبرکنم.خیلی ناراحتم گلی جان یعنی تو بارداری نیاز به هپارین داری و قبلشم ب6و ب 12
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍