2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مامان ارنیکا جون، خدا بت صبر بده،باورکن خیلی ناراحت شدم پستتو دیدم! ببینم دکتری که انتخاب کردی،دکتر حاذق و باتجربه ایه،یانه؟ بعدشم سعی کن ناامید نشی و کارو دنبال کن ،اصلا ول کن نباش تا به یه نتیجه ای برسی! اینم بدون گلم که سقط یه چیز پیچیده ایه که میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ، واینو ام بدون که دکترت هنوز نتونسته علت سقطت رو پیدا کنه؛بخاطر همینه که اینبارم بچه ت رفت!مثلا مال من دکترم تا 6 ماه نذاشت برم اقدام،تا علت رو پیدا کرد بعدش!که مال من سه چهار تا علت داشت و فقط یکدونه نبود!بنظر من یه تحقیقی درمورد دکترت بکن اگه لازم باشه عوضش کن!دکتری برو که واقعا تخصصش تو سقط باشه،
الله الله کنی به الله میرسی!
بچه ها دارم نا امیدی رو تو جو اینجا میبینم،شماها چتون شده؛تورو خدا روحیه تونو خراب نکنین،تو این ماه مبارک واسه خودتون دست به دعا بردارین،نذرو نیاز کنین؛الله مع الصابرین!خدا داره امتحانتون میکنه،الهی فدای دل شکسته همتون بشم،من اگه اینجاموندم وهنوز نرفتم بخاطر اینه که منم مثل شما مصیبت این روزهای سختو کشیدم،میدونم الان تودلتون چه خبره!فقط میگم اول صبر،دوم تلاش و پشتکار داشته باشین؛موفق میشین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راستی بچه ها یاسین جون رو یادتونه که اونم قبلا با من همدوره بود و خیلی میومد این تاپیک و اونم مشکل سقط رو داشت یادتون اومد؟اگه برگردین عقب ها حدودای پارسال پستهای باسین جون رو ام میبینین،خاستم بگم که اونم دیروز به امید خدا زایمان کرد و یه دختر خوشکل مامانی بدنیا آوردش!
سلام دوستان عزیزم.مامان ارنیکای عزیز من یکبار خارج رحمی رو تجربه کردم.از روی ازمایش بتا چند روز پشت سرهم انجام میدی افزایش بتا غیر طبیعی وکمتراز حد نرمال هست.وسونوگرافی هم جنین رو داخل رحم نشون نمیده.عزیزم ممکنه مال تو خارج نباشه وچون بتات پایینه سونوگرافی نشونش نمیده.من اول بهم امپول متوتروکسات زدن که حداقل بعد از یک هفته تاثیر میذاره.من چون درد داشتم بعد از اون لاپاروسکوپی شدم.ولی خداروشکر لوله هام سالم وباز هستن.
دوستان من این ماه می خواستم اقدام کنم که سمت چپ شکمم درد داشت رفتم دکتر بعد از سونوگرافی گفت کیست بزرگ تخمدان داری باید 2ماه اچ دی بخوری و منم دیگه تا 2ماه دیگه صبر میکنم به امید خدا.
مامان ارنیکا خیلی متاسف شدم ...نمی دونم چی بگم...من دارم ۴شنبه میرم تهران پیش دکتر نصر...دکتر رزاقیم اسمش شنیدم اول میرم پیش نصر اگه دیدم پیگیری نکرد زنگ میزنم از رزاقی نوبت میگیرم...ممنونم دوستان...
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...