2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان ارنیکا شما دقیقا کدوم فاکتورهات مشکل دارن؟مشکل ایمنی تون چیه؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
من هم پارسال دوقلو هام رو در شش ماهگی از دست دادم به دلیل سرکلاژ نکردن ولی الان مشکل انعقادی هم دارم سرم آی وی آی جی زدم و آسپرین میخورم هرروز و آمپول آنوکساپارین میزنم هر روز
مامان ارنیکا جون حالا که به امید خدا حامله ای،یه پیشنهاد دوستانه ای که واست دارم اینه که حتما بشین و ترفندهای بچه داری رو خوب باد بگیر،چون وقتی نی نی میاد اصلا وقت واسه اینجور کارا نداری،مثلا من الان خیلی بی تجربه ام
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام بچه ها منم ۳تا سقط کردم الان ۴روزه از سقط سومم میگذره اصفهان هستم ...نمی دونم از کجا شروع کنم چه کارایی باید انجام بدم..کسی میتونه راهنمایی کنه منو..لطفااا
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
فاتیمو جون دو دوره از پریودت که گذشت برای انجام آزمایشات مربوط به سقط میری پیش دکترت!و اگه هم بدون توجه به پریود میخای بری،بعد سه ماه میتونی بری دکتر!
فدا خانوم ببینم مگه دکتر بهت نگفته که ایترس واست مثل سم می مونه،تو که هرچی ازدستت اومده رو انجام دادی،حالا تو این ماه مبارک بقیه راهو هم بسپر بخدا، وبگو بسم الله!