|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام دوستای عزیزم!من الانم با دکترم حرف زدم و قطعی شد که پنجشنبه 9 اردیبهشت بهم تاریخ سزارین داده،و از امروزم دیگه آمپول های آنوکساپارینمو قطع کرده، وگفاه بعد همل هم باید تایک هفته آمپولهارو بزنی و دیگه خلاص!
الیکاجونم چشم،اگه قابل باشم تورو ام دعا میکنم،ایشالله همه بچه های این تاپیک هرچی زودترطعم مادرشدن رو بچشن،فقط توروخدا نا امید نشین،همه چی درست میشه،باورکنین همتون مامان میشین!
سلام دوستان خوئبم ریحانه جون و الیکا و مامان ارنیکا و دچار و معصومه جان و بقیه دوستان lh من توی از3 و fsh من 6.29 است به نظرتون این اعداد برای بارداری من مشکلی ایجاد نمی کنه . لطفا کمکم کنید اگر اطلاعاتی دارید . حتما ش.ماه این از را دادید. روز سوم پرید دادم
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
دوستان خوبم من فردا میرپیش رزاقی . از بی ار تی ها که پیاده شدم باید چکار کنم راه اهن تجریش رو سوار می شم من شهرستانیم لطفا ادرس خانم دکتر رزاقی را بهم بدید و بگید که از تجریش چند ایستگاه اونورتره .ممنونم از راهنمایی تون
در ضمن خدا کنه انعقادیها رو برام تکرار نکنه چون درشون مشکل ندارم مشکل من فقط ایمنی است و توی آزمایش WBC کراس مچ مشخص شد که من مشکل ایمنی دارم وگرنه کاردیولیپین و انا و فسفولیپید و mthrf , تیروگلوبولین و همه ازهام طبیعی بود سه تا سقط در هفته 7 داشتم با ضربان قلب . کسی هست مثل من باشه دوستان و نتیجه گرفته باشه ممنونم از استرس دارم می میرم نکنه این همه هزینه بکنم دوباره مشکلم حل نوشه و خدایی نکرده....
دوستان عزیز، من سقطداشتم به دلیل تشکیل نشدن قلب. کسی میدونه الان باید چه آزمایشاتی بدم برای اینکه بارداری بعدی موفق باشه ؟ دکتر رفتم بهم میگه فعلا آز لازم نیست . آخه اینجوری نمیشه که بالاخره یه دلیلی داشته که باید مشخص بشه دیگه
سارا جان این افکار برای همه ما پیش میاد اما نباید بهشون اهمیت بدیم.تا قدرتمند نشن.خدا مهربونه و ان شالله به هممون کمک میکنه.عزیزم نگران نباش.خدای ما ودیگران یکیست
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟
خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
طهورا کراس مچ و داده بود ومنفی بود فقط با هپارین جلو رفت الان نزدیکه زایمانشه البته مشکل سی دی مارکر نداشت منم hlaبالاس که یه جورایی مثل همون ازمایش شماس گفتن سرم و پردینازول ببین سوار شهدا میشی میری تجریش.بعد ماشین میگیری از میدون به سمت دزاشیب.مستقیم به سمت غرب .سر دزاشیب پیاده شی دبیرستان سلام کنار مطبه.سرراسته عزیزم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍