2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
عزیزم طهورا شهرستانی بود اما طهران پیش دکتر حقیقی میامد که معروفم نیست سی دی مارکرات مشکل دارن؟ سی دی 5./ 19 56 5+19 16+56 5 اینا مهمن اگه مشکل باشه سرم می خوای حتما
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طهورا تویه سقط هپارین داشت اما نطفه ضعیف بود این لینکشه البته اینجا ننوشته مشکل کرس مچ و.اما تو تاپیکاش میتونی ببینیhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1305563&T=%DA%A9%D8%B3%DB%8C_%D8%B3%D9%82%D8%B7_%D9%85%DA%A9%D8%B1%D8%B1_%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87_&PageNumber=2
مامان ارنیکا من سی دی 56-16 مشکل داره و رزاقی برام فقط پردنیزولون تجویز کرد وگفت سرم لازم نداری
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا منم بارزاقیم احتمالا واسه hlaگفته باید سرم بزنم.من فقط سی دی 19 0.7بالاس مابقی نرمال بود شما میدونی ازمایش vjچیه؟ عارفی برام نوشته
والا نمیدونم چیه.hlaرو شنیدم مهمه.احتمالا بخاطر اون سرم داری.شما از آخرین سقطت چقدر میگذره؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
راستی من ana رو دکتر داخلیم برام نوشت مقدارش1.05 بود که border lineهستش.در حالیکه پارسال تو یه آزمایشگاه دیگه دادم.منفی بود.این یعنی چی؟ضمناesr هم بالا بود
anaاگه دوبارپشت هم مثبت شه میفرستن پیش دکتر روماتولوژِی ازمایش دوم فکرکنم 2یا 1ماه بعد اولی انجام میشه من سقط نداشتم.فقط بتام بالا نمیره نهایت تا 100میره بالا وبعد تو هفته 5 میاد پایین من 3بار اینطوری شدم.شک کردم و ازمایشت و دادم.انعقادی انتی ترومبینم 80بود که رو مرزه.بقیه سالم بودن.ایمنی هم سی دی 19 الیکا جان شما تو انتقال خون ازمایش دادی؟اگه اونجا دادی اچ ال ا رو مینویسه برات خوب عزیزم از کجا میدونی مشکل نداری تو اچ ال ا.اینطوری بدون سرم نتیجه نمیگیری من کل سی دی هارو تو انتقال خون دادم شد 50هزارتومن.من اگه جای شما بودم میدادم و ریسک نمیکردم.البته نمی خوام بگم حتما مشکلی هست اما وقتی با 50تومن میشه همه چی و فهمید چراکه نه اچ ال ا تو نیلو 400هزارتومن میشه!!!!!!!!!
من توی ،آزlhبرابر 3 و fsh من 6.29 است به نظرتون این اعداد برای بارداری من مشکلی ایجاد نمی کنه . لطفا کمکم کنید اگر اطلاعاتی دارید . حتما ش.ماه این از را دادید. روز سوم پرید دادم
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
مامان ارنیکا رزاقی برام همه سی دی ها و hlaو نوشت.همش نرمال بود.فقط سی دی56-16 مختل بود.که اونم گفت پردنی کافیه
الیکا جونم درکت میکنم گلم،منم شوهرم همیشه واسه اقدام برای بچه دارشدنمون ،همیشه بهانه میاورد واصلانمیخاست،چون سه تا سقط داشتم میگفت نمیخام دوباره سقط رو تجربه کنی،رو اعصابم تاثیر گذاشته،دیگه شوهرم هم از طرفی رو اعصابم راه میرفت،وای چقد واسم سخت بود تا راضیش میکردم،یه چند دفه ای هم درست تو وقتی ک6 دکتر بادارو من آماده واسه اقدام کرده بود،شوهرم با دوستاش میرفتن سفر کاری تا 10 روز نمیومد،خلاصه چندبن بار اینجوری برنامه هامو بهم میریخت،منم خیلی درد کشیدم ،خودم تک وتنها کیفمو برمیداشتم هردفه میرفتم پیش یه دکتر تا دوای دردمو پیدا کنن،!
الله الله کنی به الله میرسی!
فقط بچه ها من یه چیزیم که خیلی خوب بود این بود که من برعکس شوهرم اصلا نا امید نمیشدم و تا میتونستم به خودم میگفتم باید آستین بالا زدو این مشکلو شکست داد!خدا میدونه که حتی پول هامو خرج نمیکردم وفقط واسه دوا درمان جمع میکردم،شاید باورتون نشه الان که دیگه پنجشنبه زایمانمه،من واسه بعد زایمانم هیچ لباس نو ندارم،حتی تو بارداری هم از لباسای قدیمیم استفاده میکردم،چون من انقد دنبال دوا دکتر بودم خودمو فراموش کرده بودم
الله الله کنی به الله میرسی!