2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سارا جان یکم تنبلی داری که با کلو یا لتروزول حله.مشکلی نداری عزیزم دوستم سایه دقیقا با همین اعداد سر 3ماه 2قلو حاملس. به شوهرت حسابی برس
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
عزیزم درک میکنم حرفاتو.تو رو خدا خیلی دعام کن.سر زایمانت.میدونم و میفهمم که آدم تو مشکلات گاهی خودشو فراموش میکنه.ماها امیدمون به خداست...دلم به خدا خوشه....
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنونم مامان ارنیکا جان از لطفت . ریحانه جان ترا خدا منم از یادت نرم به خدا دیگه خسته شدم دیگه وقتی م برای از دست دادن ندارم این اخرین فرصتمه . دعای خودم که مستجاب نمی شه بیایید در حق همدیگه دعا کنیم. انشالله خدا ما رو هم به خواسته قلبی مون برسونه
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سارا جون گل نازم توروخدا دیگه هیچوقت نگو آخرین فرصتمه! گلم خدا بزرگه،خوب نیست بگن اما میگم:من پارسال اینموقع که سومین سقط رو هم داشتم خونواد6 شو6رم دیگه منو بخاطر یه سری مسایل دیگه واسه طلاق گذاشته بودن و از طرفی دخترای دور وبر کم وبیش در فکر شوهرم بودن ،چون همه منتظر طلاق من بودن،امادرست لحظه آخر و در آخرین فرصت خدا به دادم رسید!
الله الله کنی به الله میرسی!
مامان ارنیکا پول ویزیت دکتر رزاقی چیه با خدمات درمانی قرار داد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون ازمن همون 35000 تومان را گرفت و برای سونوی وازینال هم 30000 تومان را گرفت یعنی روی هم 65000 تومان . سونوی وازینال را برام توضیح نداد که برای چی گرفت اخه من عکس رنکگی رحم داشتم . و توضیح نداد که مشکل رحم و تخمدان هم دارم یا نه
مامان ارنیکا من 11 روز دیگه نتیجه از مایشم رو می گیرم اگه شوهرم ببره نتیجه ازمایش رو نحوه مصرف داروهامو بهش میگه یا حتما خودم باید برم
مامان ارنیکا به نظرت بهتر نیست خودم از الان پردنی بخورم چون که من می دونم حتما مشکل ایمنی دارم این جوری دو هفته جلو می افتم چون wbcکراس مچ من منفیه. برای من گفت رزاقی برای از سی دی ها هم باید ناشتا باشی
راستی شما دارو خوردن را از کی اغاز کردی بعد از ازمایش یا قبلش بهتون نحوه استفغاده را گفت . میشه لطفا نحوه استفاده پرد را بگی ممنون می شم