2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
معصومه جان سلام شما چند تا سقط داشتی مال کدوم شهری سی دی مارکر هاتو کدوم مرکز دادی ممنون می شم جواب بدی. الان پیش کی می ری دکترت منظورمه
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ادرس انتقال خون کجاست می خوام برم ازمایش بدم توی تهران . کسایی که توی انتقال خون آز داد ند راهنمایی کنید مامان ارنیکا و بقیه دوستانم
سلام سارا جان من کرمانیم.3تا سقط ویک خارج رحم داشتم.تمام ازمایشاتم مرکز ابن سینا انجام دادم.دکترمم پزشکای ابن سینا هرکدومشون باشه نوبت می گیرم ومیرم.ارنیکا جان سلام انتی ترومبین 96 نزدیک مرز نیست وسط هست.رنج نرمال 80-120هست.من تمام ازمایشات انعقادی شامل ANA-انتی کواگولانت-انتی فسفولیپید-انتی TPO-و....MTHR-CDمارکرهام -پروتئین CوS-ویتامین Dخیلیای دیگه که تو ذهنم نیست همه در رنج نرمال بودن.
معصومه جان من فکرکردم رنج 100هست من یه مقاله خوندم که نوشته بود واسه مشکل ایمنی هم هپارین نقش مثبتی داره فقط واسه لخته نیست واسم خیلی جالب بود یکی از دوستان به نام ارغوانم گفت با وجود مشکل ایمنی با سلکسان بچش براش مونده برام جالب بود کسی تجربش و داره؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
معصومه جان شما چنتا پریود از سقطت گدشته بود که از دادی؟ من 1پریود گذشته بود همش فکرمیکنم جواب ازم درست نیست دارم میرم پیش عارفی که برام دوباره بنویسه
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
مامان ارنیکا مشکلات ایمنی هم چون از طریق تشکیل لخته باعث نابودی جنین می شند هپارین و سلکسان برای موارد ایمنی هم خوبند . ولی گاهی مشگل ایمنی زیاده و حتما باید پرد یا سرم بدند
سلام دوستان عزیز.ارنیکا جان من 3تا گذشته بود. همون موقع هم گفتن حتما باید 3 تا پریود گذشته باشه البته به دکترت بگو اگه نیاز به تکرار داشته باشه بهت میگه.سارا جون من 2 ماه دیگه میرم اقدام(به امید خدا)داروهای قبل از اقدام:متفورمین-asa-کلسیم-B6-B12-فولیک اسید.هپارین هم باتشخیص دکتر درحاملگی.البته یکسر درمان های محلی هم در این 2 ماه میخواهم انجام بدم.سارا جان شما چند تا سقط داشتی؟