2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

معصومه چان ،پس شما دکترت خیلی آزمایشات کامل ومفصلی داده که نشون میده پیش دکتر خوبی رفتی،از آزمایش های سی دی مارکرهات معلومه که خیلی ریز داره بررسی میکنه،چون اکثر دکترها این آزمایشو نمینویسن!مال من که هرچی گفته بودم بازم ننوشت!سی دی مارکر یه آزمایش خیلی تخصصیه که اونایی که مشکل حاد دارن از طریق همین سی دی مارکرها معلوم میشه!دیگه لازم نیست به خودت نگرانی راه بدی با آین آز های مفصلی که شما دادی،اصلا مشکل ایمونولوژی نداری! واما درمورد آزمایش اتعقادی باید بگم که چون بیستر وقتها این مشکل انهقادی با آ مابش هم خودشو نشون نمیده پس بهتره نتیجه آزمایش مربوط به انعقاد رو نشون یه دکتر روماتولوژی که متخصص در خون هستن ،نش ن بدی،آخه همین اتفاق واسه خودم افتاد تو آز ها مشکل انهقادی نداشتم بعدش وقتی دکتر زنان بهم گفت اینو نشون یه دکتر روماتولوژ بده ،اون دکتربدنمو معاینه کرد و یه لکه مثل خونمردگی کوچیک رو پشت رانم بود و دکتر ازونجا فهمید که بله من مشکل انعقادی خیلی خفیف دارم وبابد حتما در بارداری آمپول آنوکساپارین و آ اس آ مصرف بشه که اینطورم شد ومن الان که ماه هشت بارداری ام با مصرف این داروها مشکلم تا اینجا حل شده
الله الله کنی به الله میرسی!
الیکا جونم درمورد پری هات که میگی ننامنظم شده،خب اونکه درمانش پیش دکتره!یادمه مت وقتی واسه قبل اقدامم پیش دکتر میرفتم ،به دکترم گفتم پری هام نامنظمه من باید چیکارکنم،اونم گفت خیلی راحته،بهت قرص دوفاستون و یه داروی دیگه ام که ایمش یادم نیست،گفت اینا رو میدم و پری هات منظم و دقیق میشه،!آخه الیکا جون من بعد از سقط خیلی پری هام نامنظم شده بودن و این کار تخمک گذاریمو سخت کرده بود!پس وقتو از دست نده واینو به دکتر بگو حتما بهت قرص میده ها
مامان ارنیکا یادمه یکی از دوستان که مثل شما باید پردنیزولون و سرم ivig رو هردو استفاده میکرد،دکترش تا یکس دوماه اول بهش پردنیزولون داد بعدش ازش آزمایش گرفتن که ببینن اگه با پردنیزولون بدنش جواب نداده اونوقت از سرم ivig هم به دوز داروییش اضافه کردن،بنظرم شاید مال تو ام همینطوری باشه!
و اما دوستانی که تنبلی تخمدان دارن و یا شوهراشون اسپرماشون ضعیفه،دکترم پارسال بهم گفتش که هر روز یه پیاله کوچک هویج رنده شده خودت بخور و یه پیاله کوچیک هم به شوهرت بده،گفت که این اسپرم شوشو رو قوی میکنه و واسه تخمدان زن هم خیلی خوب ومفیده،حتما بخورین دوستان!
سلام ریحانه جون. مرسی از جوابت عزیزم من رزاقی گفت تو بارداری سرم قبلش پردی.و اسپرین حالا 21 میرم پیش رزاقی می خوام مطمعن شمتو بارداری سرم باید بزنم یانه.حتما دوباره سی دی هارو ازمایش میدم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام دوستان سال نو همه مبارک سال پر از شادی و سلامتی براتون آرزو میکنم امیدوارم که سال جدید همه منتظرا به مراد دلشون برسن خدا هزارارن هزار شکر قلب جنین زد اما لکه بینی دارم من این مساله مدیوندکتر رزاقی هستم تلفنی داروهامو گفت و دکتر مشهد قبول کرد که سرم آی وی آی جی تجویز کنه اما نحوه تزیق اصلا نمی دونست دکتر رزاقی تلفنی داد خدا ازش راضی باشه در حق من لطف بزرگی کرد هر دکتری این کار نمیکنه هرچی گفتم شماره حساب بدین پول واریز کنم قبول نکردن گفتن این بارداری برای شما حفظ کنیم این مهمه نه پول .....واقعا انسانیت به خرج داد الان لکه بینی دارم تو سونو گفتن جفت پایینه روزی دوتا شیاف هر 12 ساعت ودوتا پروژسترون با یک تزریق دارام روز یم بار سلکسان شیش هزار آسپرین آمگا 3 هفتهای دوبار سلنیوم روز درمیون سرم پردنیزلون یه سوالی که داشتم پردنیزلون باید تا کی ادامه داشته باشه من یه مشکل ایمنی داشتم نمیدونم تا اخر باید بخورم یا نه اگر بتونم بیام تهران خیلی خوب میشه از دکتر ایمونولوژیست و رماتلوژیست ابن سینا وقت ویزیت میگیرم با وضع لکه بینی نمی دونم بشه یا نه
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلام دوستان کسی هست که جواب منو بده؟ خواهرشوهرم برای دومین بار سقط کرده هردو بار تو هفته 17 و بعلت پارگی کیسه آب الان میخوان جنین رو ببرن به مرکز پاتولوژی ولی نمیدونن کجا خیلی هم عجله دارم چون فردا صبح زود عازمن کسی اطلاعی داره که کجا مطمئن تر و معروف تره؟
نیلی جونم از قبل بارداری پردنیزولون مصرف کرده بودی دو ماه قبل از بارداری یا نه و اسپرین چطور سرم رو چطی قبلا زده بودی توی ازمایشاتت کدوم آز مشکل داشت؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم