2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نیلی جان امیدوارم خداوند پاداش روزهای سختمون رو بادادن بچه های سالم وصالح جبران کنه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
واااای ریحانه کلی خندیدم به پستت.ای جاااان به سلاممتتی ان شالله به خوشی نیی نی رو بغل کنی
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
راستی ریحانه خیییییلی دعام کن.دعای تو به خدا نزدیکتره.از خودم بگم.فعلاا ااز بعد ااز سقط که فرورردین بود تاا الان پری هام کاملا ناامنظمه.دو دوره هم استروژن وپروزسترون خوردم ولی باز نامرتبه.ان شالله بعد از عید میرم پیش دکترم.برای مرتب کردن پری دارویی چیزی بده.بعد ش ان شاللله خودمو برا اقدام آماده میکننم.
سلام ریحانه جان منم رفتم دکتر انتی ترومبینم 80بود گفت باید هپارین بزنی تمام فاکتورای دیگم تو رنج بودن ایمنی هم cd 56:9.8 cd 16&cd 56:3.3 cd 19 15.7 همه نرمال بودن اما سی دی 19 هفت دهم بالا بود و hla_dr2تابالای نرمال بود که گفت قبل بارداری پردینازول و بعدش سرم دیگه نفهمیدم چطور تا خونه امدم . اخه سرم خیلی هزینه داره تازه باید ای یو ای هم بکنم چون بتام تا 100 میاد بالا بعد میاد پایین
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
پس مامان ازنیکا جون ،شما مشکل انعقادی وایمنی رو ،هردو را داری،چون پردنیزولون مال سیستم ایمنیه گلم، !راستی واسه آی یو آی چرانمیری بیمارستان دولتی تاواست مناسب و ارزون بیفته،!در مورد هزینه هم میدونم واقعا هزینه ها بالاست اما خب کاری نمیشه کرد ،ارزششو داره بخدا؛بنظرم زیاد این ما واون پا نکنید و وقتو از دست ندین و فوری دیگه برین تو اقدام؛چون هرچی زمان میگذره تخمدانهد ضعیف میشن!اینم بگم که استرس واست مثل سم می مونه،مانع تخمک گذاری و حاملگی میشه،واسه حامله ها هم باعث سقط میشه،استرس رو از خودت دور کن
الله الله کنی به الله میرسی!
الیکا جون شما انتی ترومبینت بالا بوده یعنی از نظر انعقادی مشکلی نداری دکتر بهت گفت باید هپارین بزنی؟من قبلا یکبار انتی ترومبینم خیلی بالابود بالاتراز 150درصد ولی ایندفه تو رنج نرمال بود.از دکتر پرسیدم گفت اگه بالا باشه اشکالی نداره ولی با این حال قرص ASA|قبل از اقدام بهم داده امپول هپارین هم گفت وقتی حامله شدی اگه تشخیص دادیم باید بزنی .
ببین معصومه جان کدوم سی دی مارکرهارو دادی؟ من 4.8.3.5.16.19 و تو ترکیبی ها 4&8 16&56 3&19 ویکی دوتا دیگه که یادم نیست وازهمه مهمتر hla_dr به خاطر این اخری دارم سرم میگیرم انتی ترومبین من80 بود درست رو مینیمم.که باید هپارین بزنم.انعقادی خیلی گسترده تر از ایمنی هستش.هپارین و حتما بزن. لیست انعقادی و ایمنی و بنویس بزام
من پیش رزاقی رفتم هنوز ایمونولوژِی نرفتم.اگه عارفی هم بگه سرم میرم پیش ایمونولوژی و ازش برگه تایید سرم میگیرم.که واسه بیمه اذیت نشم ریحانه جان من چون قند خونم رومرض ماکسیمم بود 98.دکترگفت تعداد متفورمینم و 2تا کنم 24 ازمایش بدم دوباره اگه پایین اومد پردینازول وااسپرین و شروع میکنیم تا 45 روز بعد وارد سیکل ای یو ای میشم. فقط من نمیدونم تو ای یو ای باید قبل انتقال سرم بزنم یانه.هول شدم این و نپرسیدم
سلام مامان ارنیکا عزیزم مال من تعدادشون زیاد بود از متخصص ایمونولوژی هم که پرسیدم گفت ازمایشات ایمنی کامله.امپول هپارینو که میزنم ولی پردینیزولون بهم ندادن. فردا لیست ازمایشا با جواب میذارم.