2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
سارا جان منم مریض رزاقیم زنگ بزن وقت بگیر به من دفعه اول 1ماه وقت داد.مطبش دزاشیبه. منم پردینازول دارم هم سرم. hla_dr جزو ازمایشات ایمنی هست 2تا ازرنج بالاتربود و سی دی 19 هم 0.7 واسه همین باید 45روز پردینازول 5بخورم.و سرم هم واسه محکم کاری داده اگه خواستی لیست ازمایشات ایمنی رو که نشون میده سرم لازمی یانه بهت میدم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مامان ارنیکا جون می شه شماره تبفن و آدرس دقیق رزاقی رو بهم بدی من آزمایش همشون انعقادی و زنتیک و عکس رنگی رحم رو تبریز دادم خدا کنه دیگه تکرار نکنه تو اونها مشکلی ندارم مشکلم همین ایمنی است .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
پردنیزولون را بر اساس کدوم آزمایش می دند؟ آیا هر ماه داروهاتو تغییر می ده بر اساس ازمایشاتت؟مامان ارنیکا لطفا جواب بده ممنون می شم قبل از بارداری بهت چه داروهایی داده بود؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
هرکدوم از سی دی مارکرا که مشکل داشته باشن پردینازول میدن .همینطور انتی تی پی او .تا اینجایی که من میدونم. ببین 2ماه مصرف میکنی بعد ازمایش میدی اگه بهت ساخته بود که تو بارداری همهمین و استفاده میکنی وگرنه باید تو بارداری سرم بزنی اما بستگی به مشکلت داره من قبلش باید پردینازول بخورم اما تو بارداری سرمدارم.پس دیگه ازمایش لازم نیست بدم. بعضی ها هم هم پردینازول قبل بارداری می خورن هم بعدش می خورن اینا باید از بدم . اگه شما تو بارداری سرم داری که دیگه نیازی به از نداری سارا جان ازمایشاتی که دادی با رنج برام بزار تا بهت تا جایی که ممکنه راهنمایی کنم
من سی دی 19 و سی دی اچ ال ا دی ار بالای رنج بودم گفت سرم.تو بارداری. وقبل بارداری امگا 3 مارک اکوا مارین پردینازول 5 روزی 2تا تو بارداریم سرم البته من 21 میرم پیش عارفی تا مطمعن بشم که سرم لازمم یانه سی دی 56 سی دی 16 وسی دی 16+56 اگه تو رنج نباشه سرم میدن که من مشکل نداشتم 22729752 از ساعت 9 میتونی روزای زوج زنگ بزنی وقت بگیری
راستی اون سی دی هایی که نوشتم برات با 8تا از انعقادیه دیگه تو انتقال خون قیمت شد 100تومن.خیلی ارزون شد.جوابشم معتبره.رزاقیم قبولش داره. پس اگه شک داری به جواب سی دی مارکرها برو از بده 100 تومن میرزه به اینکه بخوای ماهی 300بدی سرم بزنی تازه اگه تایید کنن
من هیچ ازمایشی رو انجام نداده بودم.فقط هورمونی داده بودم و عفونی. اما انعقادی ایمنی رو خودش نوشت سارا مطمعنم قبول میکنه.خیلی هوای مریضاش و داره.اون گفت برم انتقال خون که هزینم زیاد نشه اما اگه تناقض ببینه تو جواب ازمایشاتت حتما برات دوباره چنتارو تکرار میکنه ببین سارا جان تو سقط مکرر هپارین که روشاخشه چه مشکل باشه چه نباشه اگه با اسپرین هم جواب نگرفته باشی دیگه حتما میدن. اگه با هپارینم جواب نگیری پردینازول 2ماه میدن بهت و تو بارداری هم هپارین. اگه بازم نشد اول پردینازول میدن هم تو بارداری هم قبلش اگه بازم نشد سرم و اضافه میکنن این اخر خطه عزیزم اما رزاقی مدلش اینطوریه که یه راست میگه سرم تا محکم کاری کنه. البته به سنت و تعدادسقطات نگاه میکنه به من گفت چون 3تا بوده سرم بزن . درمورد تماسم من نمیدونم چرا جواب نمیده .روزای زوج 9تا 4 هستش.اما اگه 3بزنی حتما جواب میده شایدم هنوز از مسافرت نیامده.به من گفت 14 هستم اما ممکنه برنامش عوض شده باشه. احساس میکنم خیلی استرس داری یکم به خودت روحیه بده.خداروشکر که دیگه مشکل پیداشده.هزینشم دیگه خدابزرگه.میرسونه انشالله