2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
ریحانه جون کجایی؟منتظرم بیای جواب سوالمو بدی.توهمین صفحه توی دو تا پست سوالمو نوشتم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریسان عزیز منم شما رو یادمه.ان شالله که نی نیت به موقع وسلامت میاد بغلت.گلم دعا برای مامنتظرا یادت نره
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا جونم امیدوارم حالت خوب باشه،خب منم چون آنتی ترومبینم کمی بالابود دکترم گفت تو بارداری باید آمپول آنوکساپارین بزنم وگفت شما تو بارداری خونت لخته های ریز إیجاد میکنه وبأید داروهای انعقادی مصرف بشه تا اخر ماه نهم بارداریت و آ اس آ هم تا سه ماه اول بارداری بهم داد،گلم زیاد فکرتو مشغول نکن چون أمثال ماها فقط تو بارداری مشکل انعقادی پیدا میکنیم و بعد اون حالمون خوبه،بعدشم من از اول بارداری تا الان که آمپول میزنم هیچ مشکلی نداشتم و حالم کاملا خوبه،اصلا اونطور که قبل بارداری فکر میکردم سخته،هیچم سخت نیست وخیلی ام راحته!
الله الله کنی به الله میرسی!
مریمی جونم من علاوه بر مشکل سقط این اواخر دیگه زود زود باردارنمیشدم و بخاطر کیست های تخمدانی(پلى کیستیک) دکترم قبل از اقدامم بهم آمبول گونال اف که دور نافم میزدن و بیست تا آمپول پروژسترون تا روز پریودم میزدن و آمپول سالونت که متاسفانه تو ماهی که اینا رو استفاده کردم و رفتم اقدام،اما من حامله نشدم ودکتر حاج شفیعها گفت چون اثر داروها باید از بدنت بره بیرون،یه ماه فاصله میندازم و بهت دارو نمیدم وأین ماهه استراحته اما گفت از روز هشتم پری تا روز پریودت بصورت یک روز در میان نزدیکی کن،اگه حامله نشدی ماه بعد دوباره بهت دارو میدیم که مال من شد ومن تو همین ماه استراحت باردار شدم که بعدا دکی گفت اینم از اثر داروها بوده که باردارشدی
مریمی جون تلفنی نوبت دکتر آغداشى گرفتن خیلی سخته،من خودم با شوشو رفتیم همون خیابان ورزش کلینیک سهند،و شوشو چهار پنج هزارب به اون منشیه داد و گفتیم کارمون واجبه،همون روز هم رفتیم داخل پیش دکتر!پس به حرفم گوش کن وحضوری برو نوبت بگیر و اونجا بشین میفرسته داخل! رفتی بهم بگو چیکار کردی
به به پریسان خانم مامانی،دختر کجابودی اصلا نمیومدی،همون یهوی تاپیکو ترک کردین و رفتین،عوضش خبر خیلی خوبی از خودت دادی خوشحالم کردی،مبارکت باشه ،پس منو تو وقت زایمانمون زیاد بأهم فرق نداره آخه منم الان هفته٢٧بارداریمه شما ٢٠روز از من جلوتری!راستی منم از اول بارداری اومدم خونه مامانم اینا وعمل سرکلاژ شدم ،مامانم آزم مراقبت میکنه،خداییش ماها خیلی درد میکشیم مخصوصا این خونه موندنها دیگه اعصابمو ریخته بهم،بیشتر دراز کش ام منم،عجله دارم زود تموم شه این روزهاراستی توام زود زود بیا و از حال خودت خبر بده،راستی نی نی شما دخملیه یا پسملی؟
وااااای ریحانه جون پس منم مشکلم مث تو هستش.خیلی امیدوار شدم عزیزم.میشه مقدار فاکتور آنتی ترومبینت وهمینطور رنج نرمال آزمایشگاتو بگی؟بخدا منم دلم میخواد زود بچم رو بغل بگیرم الکی معطل نمیکنم.برام دعا کن شرایطمونن اوکی بشه.خییییلی دعام کن دوستم
الیکاجان آنتی ترومبینم ٧٨بود در حالیکه رنج نرمالش باید بین٨٠ تا ١٢٠ باشه ودکترم گفتش این عدد نشان دهنده اینه که شما لخته های ریزی تو خونته وبأید بارداری آمپول آنوکساپارین و قرص آ اس آ مصرف کنی
ریحانه جان پس شرایط من با تو فرق داره.چون من انتی ترومبینم از رنج بیشتره اما تو کمتره.نمیدونم والا.دکترم به منم قبل از بارداری آاسآ داده
سلام.امیدوارم همتون خیلی زود به آرزوهای قشنگتون برسید ببخشید یه خانمی اینجابودن با نام کاربری سارین که میخواستن آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو شیراز انجام بدن.البته من پست دوسال پیش رو خوندم.منم میخوام این آزمایشهارو شیراز انجام بدم منتها نمیدونم کدوم آزمایشگاه انجام میدن.سارین عزیز اگه اومدین لطفا راهنماییم کنین ممنونم