2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مامان ارنیکا جان،منم سه تا سقط داشتم و مشکلم انعقادی بود و الان برای بار چهارم باردارم و الان ماه هشت بارداریمه،به امید خدا اوایل اردیبهشت نی نیم بدنیا میاد، اینم بگم که از ماه اول بارداری هر روز آمپول آنوکساپارین هم میزنم
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه جون انشالله نی نی نازت و سالم بغل میکنی. من که اول راهم 1.مال شما ساک حاملگی هم دیده میشد؟من بتام تا 100 فقط بالامیره و سقط میشه امروز جواب کاریوتایپم امادس ایمنی و انعقادیمم 5شنبه امادس 2.شما کدوم فاکتور مشکل داشتی؟ 3.از 3ماه قبل اسپرین گفتن بخوری؟ ببخشید کلی سوال کردم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
الان پستای قبل و خوندم من تهرانم .فقط انتی ترومبین مشکل داشتی؟ من پروتیین سی بالا بود به جای اینکه پایین تر از نرمال باشه........ منم باید وقت دکتر بگیرم که جواب ازمایشاتم و ببرم پیشش البته 20جوابم امادس
من جواب و گرفتم مشکل ژنتیک نداریمممممممممممممممممممممم اخ جون اخ جون فردا میرم واسه انعقادی ایمنی خداکنه مشکلم عمیق نباشه
مامان ارنیکاجون، من هم پروتیین cبجای اینکه پایین باشه، خیلی هم بالا بود و دکترم گفت این خیلی هم خوبه که بالا باشه!منم مشکلم یکی دوتا نبود که!آنتی ترومبین بالا-کیست های متعدد در تخمدان-تنبلی تخمدان شدید (پلی کیستیک)، که فقط با خوردن قرص ها وآمپول های تحریک تخمدان میتونستم باردار بشم-از طرفی شوشو هم اسپرم هاش ضعیف بودن و کم تحرک که اونم دو دوره دارو وقرص ال کارنی تین و ویتامین Eمصرف میکردتا یکم نرمال شد،دیگه اینکه من لخته های ریزی تو بارداری تو خونم ایجاد میشدن که متاسفانه آزمایشات خون نمیتونست نشونش بده تا اینکه دکترم با دیدن یه لخته کوچیک که چند سال تو پام ایجاد شده بود فهمید که مشکل انعقادی دارم تو بارداری؛
اگه پستهای قبلیمو بخونی من همه چیو کامل و مرحله به مرحله توضیح دادم قبلا! ومخصوصا اینکه پارسال اینموقع من تازه بچه م سقط شده بود تو هفت هفتگی و من اصلا پارسال عیدی نداشتم!هر روز کارم اینجا بود