2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
homocysteine 8.6 5_15 immunoglobin A 122 90 -450 ANA negative anti thyroglobulin 17 <120negativ anti tpo 13 <=40 normal range lupus anticoagulant negative pr s 95 55_123 antithorombin 80 80_120 APC_R 159 negative>=120 pai 1 homozygous wild type normal anti_beta 2 glycoprotei_l 3.3 negative <10 cd 3 72.4 68_82 LYMPH :29.7% cd 5 71.9 65_79 LYMPH :29.7% CD4 44.4 35 _55 LYMPH :29.7% cd 8 25.2 19_37 LYMPH :29.7% cd16 10.8 8_22 LYMPH :29.7% cd19 15.7 5_15 LYMPH :29.7% cd56 9.8 LYMPH :29.7% cd4/cd8 1.8 0.98_3.2 LYMPH :29.7% cd 16/cd56 3.3 LYMPH :29.7% HLA_DR 17 5_15 LYMPH :29.7% سلام محبوبه جان این جواب ازمایش منه خیلی دلشوره دارم تو انتقال خون بی حال افتادم رو صندلیا .از استرس تا جایی که میدونی برام تفسیر میکنی عزیزم؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام بچه ها خوبین؟خیلی وقت بود اینجا سرنزده بودم.من ازمایشاتمو کامل انجامدادم:انعقادی -زنتیک- هورمونی -عفونی-عکس رنگی .هیچ کدام از ازمایشام مشکل نداشت-عکس رنگی هم نرمال-مشاوره زنتیک-تغذیه-ایمونولوژی هم رفتم.فقط تنها مشکلی که داشتم این بود که تخمدانام PCO بودن.واعتقاد دکتر هم این بود که علت سقطام همینPCOهست.دکتر تغذیه رژیم غذایی بهم داده که 7کیلو اضافه وزنم رو کم کنم.داروهایی هم که بهم دادن:کلسیم-ویتامین B6-ویتامین B12-متفورمین -ASA-فولیک اسید.بهم گفتن تا 2ماه این داروها رو استفاده کنم وبعداز 2 ماه برم اقدام برای حامله شدن داروها رو هم ادامه بدم.امپول هپارین هم اگه دکتر تشخیص بده تو حاملگی استفاده کنم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من بعد ازمایش بتا اورژانسی آزمایش ترید دادم تی اس اچم پایین رفته بود و پر کار شده بود کسی اینطوری هست آگر گروه ت ل گ رام دارین لطفا منم دعوت کنید
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سقط چسبندگی میاره الان شب عیدی من چی کار کنم تو رو خدا بگین چی کار کنم از چسبندگی جلو گیری کنه
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلام دوستان اگر کسی جواب سوالاتمو میدونه دریغ نکنه لطفا من بعد از چهار سال ناباروری تخمدان پی سی او خود به خود باردار شدم اما چون پریودام عقب میافتاد و ناباروری داشتم متاسفانه متاسفانه دیر متوجه شدم تو هفته هفت رفتمیونو که شکر خدا گفتن ساک داخل رحم هست اما ضربان ندیدن چون من کلی گریه کردم دکتر گفت ما یک هفته تایمیدیم که باز سونو رفتمگفتن متوقف شده رشدش من مشکل انعقادی و ایمنی هردو با هم دارم آنتی تی پی او و آنتی تی جی هردو بالاست سی دی مارکرا بالاتر از رنج بودن میکرو منفی هم داشتم ....... به محض اینکه فهمیدم باردارم البته دو روز بعد از آزمایش بتا چون پنجشنبه و جمعه بود شنبه رفتم دکتر سونو کرد گفت جنین داخل رحمه و شیش هفته هست ضربان نداره داوهامو شروع کرد سلکسان آس آ پردنیزلون سرم آی وی آی جی روزی دوتا آمپول پرژسترون و روزی دوتا شیاف سیکلوژیست رفتم سونو علی رغم بتا بالا جنین تو 6 هفته مونده بود و رشد نکرد بود الان شب عید دکترا نیستن نمیدونم چیکار کنم میخام اطلاعات بدین راجع به سقط و اینکه آیا من باید کورتاژ کنم ممکنه بعد سقط چسبندگی رحم بگیرم برای اینکه چسبندگی نگیرم چه کارهایی لازمه انجام بدم آیا بعد از سقط نیاز به آنتی بیوتیک هست لطفا هرکس تجربشو داره راهنمایی کنه خیالی به کمکتون احتیاج دارم من لولم چسبندگی هم داشته لطفا کمک کنید بعد از این سقط چه آزمایشاتی باید انجام بدم شوهم اسپرمش نرمال هست ممکنه کاریوتایپ مورد داشته باشه کسی بوده با شرایط من جواب بگیره من متفورمینم میخوردم در ضمن ترشح از سینم هم داشتم آیا این ترشحه میتونه سقط بیاره
عزیزم نگران نباش.مگه با زیر زبونی و داخل واژینال سقط نشده؟؟؟دکترمگه نداده؟برو بیمارستان عزیزم سریع کارت و راه میندازن من سقطام بدون ساک بوده.دراین حد میدونستم تایپیک بزن عززیم من ایمنی مشکل دارم .قبل بارداری باید تا3ماه پردینوزول و اسپرین می خوردی بعد باردارمیشدی انتی تی پی او روهم باید پایین میاوردی تا نرمال بشه.بعد باردارمیشدی درضمن تو هفته 4 یعنی روز 30تا 32 باید میرفتی دکتر تا تزریق و سرم و بده.به خصوص سرم عزیزم کاریوتایپ و بده من و شوهرم ماه پیش دادیم شد روی هم 270 البته با بیمه تامین اجتماعی مشکل از خودت عزیزم وقتی راحت باردارشدی اونم طبیعی یعنی شوهرت خوبه .سرم و به محض تاخیر باید زد خیلی مهمه که سریع بزنی. مطمعنا باردار میشی و میمونه
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام دوستان،نیلی 59 خیلی متاسفم منم 3بار این تجربه تلخ رو داشتم شما با دکترت مشورت کن مال من برای سقط از قرص میزوپروستول واژینال استفاده کردم وبعدش رفتم سونوگرافی که چیزی نمونده باشه.بعد از سقط معمولا قرص سفیکسیم یا ازیترومایسین میدن.به نظر منم شما داروها رو دیر شروع کردی.انشاالله دیگه هرگز این اتفاق برات نیفته.
سلام دوستای گل.نیلی جون متاسفم عزیزم.ان شالله خدا پاداش ما رو بابهترین بچه ها بده.ریحانه ان شالله که به موقع وراحت نی نی خانوم بیاد بغلت.راستیلطفا دعا برای ماهم زیاد کن
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام به همه!نیلی 59 جان شما که مسکل oco داری پس یعنی اینکه شما تخمدانهات ضعیفه،خب اینکه درمانش خیلی راحته واسه دکترا،اونا قبل از اینکه بری اقدام واسه اینکه تخمدانهاتو قوی کنن بهت داروهای محرک تمک گذاری مخصوصا آمپول گونال اف که دور ناف میزنن و قرص های لتزول یا کلومیفن میدن و ،خلاصه اینکه مساله تنبلی رو منم داشتم! واما در موردبارداریتون بنظرمنم شما برای زدن آمپول های انعقادی خیلی دیر اقدام کردین،چون مال من همین که جواب آز مثبت شد دکترم فوری آمپول های آنوکساپارین و قرص آ اس آ و پروژسترون هارو شروع کرده،اما شما خیلی دیر اقدام کردی،یعنی تو زمان مهم که لازم بود بری،نرفتی!اما با اینحال باید دیگه نا امیدی رو از خودت دور کنی ،خب شما میتونی سه ماه دیگه با مشورت دکتر بری تو اقدام و ایشالله حامله میشی،اما گلم اینجور کارها مال خانم هاست تو باید حواست به زمان های اقدام و اینکه حامله هستی یانه،باشه،خب ایندفه بی بی چک بخر بذار پیشت!
الله الله کنی به الله میرسی!
نیلی جون منم سه تا سقط داشتم یکی از سقط هام تو 8شت هفتگی بود که اصلا کورتاژ نکردم با میزوپروستول گلندین سقط کردم،بصورت زیرزبانی و واژینال! بعد3 روز رفتم دکتر کامل دفع نشده بود و دکتر بهم دوتا آمپول زد و روز بعد هرچی مونده بود دفع شد،اصلا کورتاژ لازم نداره!
الیکا جونم سلام،خوبی خانومی!دختر چیکار کردی، پس کی خبر بارداریتو به ما میدی،دخترم هفته اول اردیبهشت بدنیا میاد زود باش توام پسرتو بدنیا بیار،بلکه دخترمو واسه پسرت گرفتی!فقط به کسی نمیگیم که عروس خانوم از داماد بزرگتره اونم یه چند ماه!