2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158791 بازدید | 14067 پست
سلام الیکا جونم خوبی گلم؟ اینطور که معلومع شما هم مثل من مشکل از فاکتورهای انعقادیته،که دراینصورت توام مثل من باید 9 ماه آمپول بزنی،راستش ازینکه علت سقط هات معلوم شده خیلی خوشحالم، منم انتی ترومبینم مشکل داشت
الله الله کنی به الله میرسی!
درمورد عمل سرکلاژ رو دکترم توی ماه پنجم یهویی دید که دهانه رحمم به شکل uبود و خیلی باز بود، واسه همین منو اورژانسی بردن اتاق عمل و کلی ام ریسک دتشت که دکترم میگفت الان وقت سرکلاژ نیست اما توکل بخدا انجام دادن ومنو نینی تاحالا خوبیم
الله الله کنی به الله میرسی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوباره به تو گلم.ریحانه تو دقیقا چه فاکتورهاییت مشکل داشت؟ و مقدارش چند بود؟ من مقدارش 133 بود که رنج نرمال 80-120 بود.البته یه فاکتور ایمنیم هم کمی بالا بود.ریحانه تو رو خدا برام دعا کن شرایط منم جور بشه بتونم مادر بشم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
من آنتی ترومبینم از حد نرمال بیشتر بود یعنی منم مشکل انعقادی دارم؟آخه دکترم چیزی در مورد مشکل انعقادی نگفت.فقط آ اسآ قبل از اقدام داده واسه همین منم گفتم شاید انعقادی دارم.دکتر گف علت سقطات یا سپتومم بوده یا ایمنی
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
ریحانه دیروز زنگ زدم مطب دکتر آغداشی . برا ۹ اسفند وقت داد. به نظرم خیلی دیره شاید تا اون موقع باردار شدم. نمیدونم چیکار کنم یکم استرس دارم برا اون پروتیین s . دکتر رماتولوژی دیگه ای نمیشناسی ؟
سلام بچه ها. خوبین. من قبلا خیلی میومدم اینجا. موقعی که در حال علت یابی بودم. ریحانه جون الیکا جون من شماهارو الان قشنگ به خاطر دارم اون موقع ها اینجا بودیم. خیلی ها دیگه هم بودن امیدوارم همشون به نتیجه رسیده باشن و مامان شده باشن. ریحانه جون خییییلی خوشحال شدم که مامان شدی. ان شاالله دختر گلت صحیح و سالم سر وقت دنیا بیاد. منم که تحت نظر دکتر شرکت بودم اصفهان. تشخیص داد که خودایمنی دارم. دوماه دارو خوردم و باردار شدم شکر خدا. الانم هنوز دارم داروهاشو ادامه میدم و تحت نظرشم. پردنیزولون و آسپرین و روزی دوتا هپارین. هفته ای یه پرولوتون و قرص ایزوپرین هم مصرف میکنم چون من از ماه سه سرکلاژ شدم و استراحت مطلق مطلق مطلقم. کلا خونه مامانمم و فقط یه دستشویی میرم و هفته ای یه بار حمام. روزگارم سخته و سرشار از استرس اما با توکل و امید به خدا دارم پیش میرم. الان هفته 30 ام به یاری خدا . ریحانه جون من هم مثل تو دهانه رحمم باز بود دقیقا عین خودت. با اینکه سرکلاژ کردی ولی هواست رو خیلی جمع کن. تا میتونی استراحت کن و دراز بکش. عیب نداره فدا سر نی نی. سخته ولی به سالم دتیا اومدنشون می ارزه. ان شاااله خدا به حق شش ماهه امام حسین به تمام مادران دل شکسته که تجربه تلخ داشتن اولاد سالم و صالح عطا کنه. فرزندهای تو دلی باردارها هم بهمون ببخشه و صحیح و سالم زمینی کنه
سلام کسی درموردMTHFRوجهش آن چیزی میدونه من5تا سقط داشتم 3تا قلب نداشت یکی میکروسفال ختم بارداری دارم واخری اب دور جنین کم بود ودرماه8 بچه مرده بدنیا امددکترا میگن ازانعقاد بالای خونمه انوکسپارین هم میزدمولی بازخون رسانی کم است ممنون میشم راهنمایی کنید