2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام ریحانه جون .خوندم عزیزم .راستی رفتی سونو حتما خبرمون کن.منتظرتم گلم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستان من برای بار 6 سقط کردم پیش دکتر معینی می رفتم با اینکه کل آزمایشهام سالم بود این دفعه انوکساپارین و پردنیزولون و متفورمین و آمپول پروژسترونم مصرف کردم خونریزی نداشتم ولی تو هفته 7 قلبش وایستاد دکتر علت نداشت الان موندم پیکار کنم سنمم 36 چیکار کنم کسی مثل من بوده که بچه دار بشه تو رو خدا کمکم کنید دارم دق می کنم
بچه ها آزمایش کراس مچی که فقط از مادر گرفته باشند و نه خون پدر چه ارزشی داره برای من اتو کراس مچ WBC بود به نظرتون چون فقط از من گرفته شده و منفی شده ارزشی داره ترا خدا بچه هایی که می تونید کمکم کنید از دلهره دارم می میرم
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
من ازمایشاتم هیچ مشکل انعقادی رو نشون نمی ده یا ایمنی ولی یک ازمایش کراس مج برام نوشت دکتر که منفی است و از خودم خون گرفتند نه شوهرم می خواستم ببینم اطلاعاتی دارید این چی رو نشان می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای خدا این درد چیه که هیچ کسی کاری از دستش برنمی اید برامون کاری بکنه ترا به بازوهای قلم شده عباس خودت درمان دردهای ماباش خسته شدم نجاتم بده
سلنا جون من تمام ازمایشات رو به جز سی دی انجام دادم البته شوهرم هم واریکوسل داره همه ازمایشات من چیزی رو نشان نداد کاش که مشکل انعقادی داشتم سه تا سقط توی هفته 6 با قلب داشتم