2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ضمنا مریمی جون اصلا خودتو نگران نکن،حاج شفیعها روش کارش اینطوریه که تا روز دوم پریودی سونوگرافیه واژینال از تخمدانها نکنه،هیچی نمیگه!بعد که نگاه کرد و وضعیت تخمدانهاتو دید خودش بهت پروسه درمانی لازم رو میده!
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه عزیز مبارکت باشه گلم.ایشالا نی نی به سلامت و بعد از 9ماه میاد بغلت.گلم ایشالا با خبر تولد نی نی میای پیشمون.فقط اون حرفی که به گلناز زدم رو عمل کنی هاااا....وضو بگیر و با انگشت دستت رو شکمت بنویس :امانت امام جعفر صادق(علیه السلام)
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
وای‌ ریحانه جون نمیدونی چقدر خوشحال شدم ان شاله نی نی خوشکلتو بعد ۹ ماه میبینی. ریحانه جون فک کنم منظورش از تقویتی قرص بود. یعنی روز دوم پری که برم واسم سونوگرافی واژینال میکنه؟
ریحانه دکتر کلی ازم سوال کرد راجبه بیماری یا جراحی که قبلا داشتم یا نه. من که هیچ کدومو نداشتم . بعد پرسید سقطات با دارو بود؟ که گفتم خودبخود بخ خونریزی افتادم وخودش سقط شد. و کلی سوال دیگه پرسید بعد گفت هبچ آزمایشی لازم نیست بدی
سلام به همه دوستای گلم!الهی فدای همتون بشم باتبریکهاتون خیلی خوشحالم کردین،راستش مناین ماه بدون اینکه دارویی مصرف کنم همینجوری باردارشدم درحالیکه ماه پیش دکتر بهم کلی آمپول ودارو داد اما باردار نشده بودم!ایشالله قسمت شماها وهممون بشه که باموفقیت این دوران بارداری رو طی کنیم وصاحب اولاد صالح وسالم بشیم
راستش بچه ها وقتی جواب آزمایشمو گرفتم کباردارم،تازه استرس هام شروع شده،آخه ماها بچه های سقط مکرر که شرایطمون با بقیه فرق داره، آخه مردم همین که جواب آزمایششون مثبت میشه دیگه خیالشون راحت میشه وراحت میرن دنبال سیسمونی وازین حرفا،اما ماها تازه با مثبت شدن آزمایش گرفتاری هامون شروع میشه ،که نکنه خدای نکرده دوباره بچه سقط بشه،بچه ها من تمام توکلم فقط وفقط به خداست،توروخدا واسم دعا کنین این یکی واسم بمونه، حس میکنم دلم خیلی زخمیه،بخدا خیلی دلم میخاد دیگه از حرف وحدیث مردم خلاص بشم،اگه خدای نکرده اینم بره دیگه تباه میشم،بچه ها من خیلی به این بچه نیاز دارم،کل زندگیم عوض میشه اگه بدنیا بیاد ،هیچکی درد هیچکی رو نمیدونه که!
آره مریمی جون، روز 2 پری حتما برو پیش شفیعها وایشون شما رو سونوواژینال میکنه که بهتر واضح تر وضعیت تخمدانهاتو ببینه که تنبلن یا پرکارن،بعدش باتوجه به تخمدانهات اگه ضعیف باشن بهت آمپول وقرص های تقویت کندده میده تا روز 13 پری، دوباره میری پیشش ودوباره سونو واژینال میکنه و اینبار بهت میگه که چندتا تخمک داری و تخمک هات در چه وضعیه وباز هم باتوجه به وضعیت تخمک هات ،دکتر خودش بهت میگه که برات آی یو آی انجام بده یاهم با قرص وامپول بهت میگه طبیعی اقدام کن واسه بارداری!خلاصه مریمی جون دکتر خوبیو انتخاب کردی،میتونی بهش اعتمادکنی، هرچند که سرش خیلی شلوغه اما کارش واقعا درسته،نگران نباش واقعا دکتر باتجربه ایه
سلام ریحانه جون خدا نکنه خانومی.عزیزم درکت میکنم.سعی کن گذشته رو مرور نکنی.هروقت استرس گرفتی سریع یه کاغذ و خودکار بردار و تمام حرفات رو توش بنویس.انقدر بنویس تا خالی بشی بعدش اونا رو پاره کن و به خودت بگو اینا همش فکر و خیال بود که ازبین رفت.(البته میدونم که حواست هست که نام خدا تو نامه هات که پاره میشن نباشه)هرروز این کارو تکرار کن.هر حس بدی که اذیتت کرد (خشم،استرس و....)رو بنویس ،انقدر بنویس تا ریلکس بشی.منم اگه لایق بشم دعات میکنم خانومی.قرار نیس همه اتفاق ها دوباره تکرار بشن.هممون دیدیم کسایی رو که بعد از چند تا سقط بچه های سالم و زیادی به دنیا آوردن.سوره والعصر رو زیاد بخون معجزه میکنه.اون چیزی هم که تو پست گذشته گفتم رو شکمت بنویس.هر چیزی که باعث آرامشت میش رو به ذهنت بیار.سعی کن زیاد تنها نباشی.والبته بالاتر ازاینا توکل به خدای مهربونمونه که هممون داریم انشالله
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......