2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام یاسین و ریحانه مبارکه انشالله که به سلامتی این 9 ماه سپری میکننین و دردونه هاتونو بغل میکننین کاش منم حامله میشدم برای من هم دعا کنید
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلام یاسین و ریحانه مبارکه انشالله که به سلامتی این 9 ماه سپری میکننین و دردونه هاتونو بغل میکننین کاش منم حامله میشدم برای من هم دعا کنید
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شهنا جان فردام میرم پیش الهام نصیری ایشالا
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام معصومه جان من بعد حاملگی خارج رحمی دوبار باردار طبیعیً بار دارشدم اگرچه هردو سقط شدن نگران نباش اگه لوله ها سالم باشن طبیعی باردار میشی حتما دکترت گفته که بعد عمل عکس رنگی بگیری
سلام به همه!یاسین خاهر نازم،ایشالله که بارداری و خدا بهت اولاد سالم وصالح میده! آیلین جان خیلی فکرم مونده پیشت،میشه بگی دکتر علت سقطت رو چی دونست،نگفت از چیه؟البته آیلین جان اینم بدون ماهایی که سابقه سقط داریم خیلی بدنمون حساسه وفوری بایه مشکلی از پا درمیاد وبچه سقط میشه،همین خوده من تو حاملگیه قبلی بچم بعد نزدیکی تو 5 هفتگی سقط شد ،حالا شمانمیدونی علت سقطت چی بوده؟€
الله الله کنی به الله میرسی!
دوستان کسی قرص ایمنی دکترش داده؟؟؟ بمن دکترم نداده نگرانم اره شهنا جان بهم امپول انوکساپارین داد امروز اولشو زدم با اسپرین وشیاف و اسید فولیک5میل من تو رانم زدم ،،من کبود شده پام
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام صبح بخیر من چون صبح ها سرکارم طرف صبح اینجا سرمیزنم.ایلین جان من اردیبهشت باردار شدم که تشخیص حاملگی خارج رحم داده شد بعد امپولمتوتروکسات زدم چون درد داشتم لاپاروسکوپی شدم ولی دکترگفت لولهات سالمن ودستکاری نشدن بعداز اون 3 ماه گذشت دیگه تصمیم گرفتم برم تحت نظرابن سینا حالا یکسری ازمایشات دادم همسرمم مشکلی نداشت حالا منتظرم این ماهی برم ازمایشات هورمونی بدم وانشاالله ماه بعد برم برای عکس رنگی ابن سینا
بنظرم ما نباید سرخود حامله بشیم بایداول درمان بشیم من توازمایشات قبلی که دادم انتی ترومبین 3بالا بود که غلضت خون دارم وباید هپارین بزنم اما ازمایشات ایمنی رو نداده بودم ولی ابن سینا ازمایشات کامل ازم گرفت.ایلین جان شما الان فقط به فکر سلامتی خودت باش .به اتفاقاتی که برات افتاده فکرنکن .با خدای خودت حرف بزن ودرددلات رو بگو مطمعن باش اون بهترازهرکسی بهت نزدیکتره.
دوست جونیااا من بازم اومدم اینجا کسی تحت نظر پاکروش هست؟ اگه لازم باشه همه داروهای مورد نیاز رو از اول میده؟ من تو آزمایشاتم dhea ام پایین بود Cd۱۹ هم بالا بود دکتر رزاقی بهم پردنیزولون و قرص دی اچ ایی ای داد گفت تو بارداری هم باید سرم بزنی پیش پاکروش هم رفتم گفت سی دی مارکرت بخاطر دی اچ ایی ای رفته بالا و قرص dhea ب تنهایی بسه دیگه پرد نخور حالا موندم چیکار کنم ب کدومشون اطمینان کنم؟ تجربه ای ندارید؟
یاسین جان خاهر گلم اول اینکه بهت خبلی خیلی تبریک میگم مامان شدنتو،ایشالله خدا خودش اینبار دیگه دلتو شادمیکنه ونی نیتو تپلی مپلی میذاره تو بغلت! بگین ایشالللللللله
الله الله کنی به الله میرسی!