2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام ریحانه جون.خوبی؟عزیزم منم میبینم کسی نیست تو تاپیک،چیزی نمینویسم و خواننده خاموشم.من رفتم تو کلوپ سقط مکرر بیا اونجا
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام به همه دوستای گلم دوستایی که طعم تلخ سقط رو جشیدن هیچکس نمیتونه تا سرش نیاد درک کنه که چقدر سقط سخته منم مثل شما بودم وخیلی عذای کشیدم سه بار سقط داشتم وحرف مردم داشت داغونم میکرد من تحت نظر ابن سینا بودم که کارشون تیمی هست و یکدفعه تکلیف آدمو روشن میکنن دکترای دیگه اخرش پاس میدین ایندرانور پیشنهاد میکنم اول توکل به خدا داشته باشید و نا امید نشید منکه میرفنم ابن سینا دکتر میگفت اکثر سقطا رو باید اونقدر باردار بشی که بکیش بمونه واین خیلی سخته اما گاهی اوقات نسبینی چاره ای نیست من بچه هام به دلیل مشکل کروموزوی سفط میشدن وبه مرحله تشکیل قلب نمیرسید
ولی به لطف خدا الان دوتا بچه دارم وخدارو شاکرم منم قبلا زیاد این تایپیک میومدم اومدم ازتون بخوان که اینجارو سرپا نگه دارید و به هم دیگه امید بدید مطمن باشید که نتیجه میگیرید راستی اینم بگم بارداری من همونطور که دکترم گفت باید بارداربشی تاببینیم قلب داره یا نه شد وداروی خاصی مصرف نکردم
مهسای عزیز ممنونم بابت حرفای زیبا و دلگرم کننده ت.ما به حرفای عزیزانی مث شما که روزهای مارو چشیدن و خداروشکر باموفقیت ازش عبور کردن نیاز داریم.ممنون که اومدی و باحرفات دلگرمی رو بهمون دادی
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
مهسا جان منم مشکلم مثل شماست .تورو خدا برام دعا کنین دیگه تجربه تلخ سقط رو نداشته باشم.من الان دوباره بعد از 6ماه رفتم اقدام سه ماهه درحال اقدامم.هنوز که خبری از باردار شدنم نیست.خدا خودش به هممون کمک کنه
ب مثل باران☔ د مثل دریا🌅
سلام چه ها.ممنون مهسا جون. ریحانه جون بالای صفحه نوشته کلوپ ها،روش کلیک کن.میای تو یه صفحه،ز اونجا تو قسمت سایر موارد،کلوپ قط مکرر رو پیدا کن.بیا اونجا.مااونجا ختم گرفتیم به نیت حاجت روایی.جو خوبیه عزیزم