|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
دلینا مرسى که جوابمو دادى شما ساکن اصفهان هستىد ؟؟؟؟؟؟؟ من باید لاپرا هیسترو انجام بدم ى مشکل اصلى چسبندگى لوله دارم واقعا مستاصل هستم گىج شدم وتو انتخاب دکتر وسواسى شدم یکى از متخصین شهرم ن به من گفته شکل چسبندگى لولت شبیه سل هست اىن فکر مثل خوره روح و جسم منو میخوره نمى دونم کجا برم لاپرا که تجربه و علمشو داشته باشن چون مرد حساسى هست فقط تو اینترنت دیدم ریان در اىن مورد تحقىق داشته
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...."
چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
از طرفى یک بار طى اى وى اف دچار مشکل خونى تجمع پلاکتى شدم و دکتر گفته زمان انتقال باید تمام فاکتور ها رو برات برسى بشه اگر میتونید راهنماىى کنید ممنون مىشم
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...."
چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلام من تخمدان چپم بجور تیر میکشید 15 پریودم رفتم سونو همه چی نرمال بود اماهیچ فولیکولی هم دیده نشد چرا اینجوری شدم من ؟ پس اون درده چی بوده؟؟؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
نیلی جان من اصفهانی نیتم و الان حدود 6 یا 7 ماهه ساکن اینجا شدم، هیچ شناختی از دکترهای اصفهان ندارم، حتی خودم هنوز دکتر زنان اینجا ندارم، به نظرم یک تاپیک بزن و راهنمایی بخواه این طوری انشالله بتونی یک دکتر خوب انتخاب کنی
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
ریحانه جان ان شا اله ماه بعد بارداری میشی عزیزم ریحانه من زنگ زدم بیمارستان مطهری گفتن 29 هر ماه وقت میدیم حالا میترسم دیر بشه میخواستم زود برم آزمایشا رو بدم بعد برم اقدام. آزمایشای تو کلا چقدر طول کشید تا جوابش بیاد؟ آزمایشا رو توخوده بیمارستان انجام دادی؟ هزینه اش چقدر شد برات؟