|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام به همه وخصوصا تازه وارد گلاب خانم!عزیزم اول ازهمه به خدا توکل کن،منم تا حالا سه تا رو سقط که آخریش همین اسفند بود والان تو اقدام واسه بارداری مجددم،چی بگم خاهرجان، والله ماها به غیراز خدا کسیو نداریم که
سلام ریحانه جون...همه ی مطالب قبلیتو خوندم عزیزم..من هنوز چهارمی رو سقط نکردم..یعنی یه پله از بقیه عقبترم..هفته دهم رو تموم کردم و دوبار رفتم سونو ...یه ساک کوچیک بوده که تو دومین سونو تازه 8میلیمترشده ولی بهم اجازه سقط نداد چون گفت راکسیون دسیدوائی مناسب داره تا دوهفته دیگه و یه سونوی دیگه باید صبر کنی..اما من مطمئنم دارم وقت تلف میکنم..لک بینی هم ندارم...الکی باید هر روز سلکسان بزنم برا هیچی....
من مریض رزاقی بودم. ببین اینا همه پروتکل درمانیشون یکیه. با هر کدوم که احساس بهتری داری برو جلو. رزاقی بد نبود ولی من که دو تا سقط داشتم رفتم پیشش. بعد از اونم که رفتم پیشش با سلکسان و پردنى و ... باز دو تا سقط دیگه داشتم. ولی دکتر عوض کردن فایده نداره. مورد من علتش معلوم نیست. سقطایی مث مال ما طوریه که باید اینقدر حامله شی که یکیش سالم از کار در بیاد و رشد کنه و قلب تشکیل بشه و ... یا بری ای وی اف که تعداد جنینای بیشتری واست درست کنن که شانس رو بیشتر کنی.
سارا جون پیش دکتر شرکت نرفتی؟؟؟؟؟آخه شکل حاملگی ما شبیه ضحی خانمه..اونم قلب نینی اش تشکیل نمیشد با دکتر شرکت جواب گرفت...لطفا سارا جون جواب بده...منم با 4 تا حاملگی پوچ شرایطم کاملا مثل توئه گلم ولی کاملا ناامیدم...چون سنم بالاست..برم برای آی وی اف بنظرت؟؟؟؟
مال من همشون پوچ بودن..البته من این بارداری دومم هست...پانزده سال پیش بدون هیچ مشکلی و براحتی باردارشدم و پسرم خیلی راحت خداروشکر به دنیا اومد..اما الان دوسال و نیمه بچه میخوام که متاسفانه نمیشه...یعنی ممکنه قبلا تخمک سالم داشته باشم و الان همه پوچ باشن