2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

delina ,تبسم چى کار کرد بار دار شد با طرازى ؟ کاش زوتر مىگفتى من مى رفتم دلینا
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
دلىنا مىسه بگى از بىمارستان الزهرا چطورى وقت گرفتى من زنگ زدم نتونستم وقت بگیرم
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
یه سوال دیگه هم داشتم که روض دکتر شرکت با دکتر زنان فرق داره ؟ آزمایشات قبلى قبول کرد ؟ یا دوباره تکرار کرد ؟ من از مشهد هىتمو مسکل اىمنى دارم انتى تى جى و آنتى تروگفین بالا سى دى مارکرا هم فردا آماده میشه من از مشهد هستم و متاسفانه اىنجا برسى نمیشه انتى تىروگلوبین و انتى تى پى او بالا دارو سى دى مارکرها هم فردا آماده میشه مى خواستم برم دکتر شرکت دلینا شما با خودتون معرفى نامه برىدىن براى زکتر شرکت تا قبولتون کنه
اصفهان چطورى آدرس بیمارستانو پیدا کردین من انجا کسى ندارممىخام براى دکتر برم مىشه از تجربتون بگین لطفا
نیلی جان من دوستم ساعت 10 شب جمعه خبر داد که قطعا نمیتونه بیاد اصفهان، وگرنه حتما زودتر خبر میدادم عزیزم. من در جریان کار تبسم نیستم نیلی جان، میدونم خدارو هزار بار شکر بارداره ولی نمیدونم دکترشون تو تهران کیه، البته یک بار فکر کنم پیش دکتر شرکت ویزیت شدن
ببینید الزهرا وقت گرفتن واقعا سخته، من حدودا 20 روز پیش هر کاری کردم نتونستم برای یکی از دوستام وقت بگیرم، امید به خدا شانستون رو امتحان کنید چون بهترین حالت اینه که الزهرا ویزیت بشید وگرنه وقتهای مطب طولانیه، زنگ زدید مطب وقت بگیرید؟ من معرفی نامه داشتم موقع وقت گرفتن به منشی گفتم که معرفی نامه دارم ولی تاثیری در نوبت دهی من یکی نداشت که خداروشکر من تونستم دو بار الزهرا ویزیت بشم و کارم راه افتاد
دکتر شرکت ازمایش های قبلی رو قبول میکنه، فقط اگه چیزی از نظر ایشون مشکوک باشه فقط ان موارد رو میخواد دوباره تکرار کنید، من وقتی رفتم پیش ایشون خیلی از ازمایش ها رو انجام داده بودم برام دیگه تکرار نکردن و قبول داشتن، در مورد روش ایشون و دکتر زنان من چون هنوز زیر نظر دکتر زنان نرفتم نمیدونم که نظر دکتر زنان انتخابیم چیه ولی تا جایی که من میدونم بجه هایی که تا حالا زیر نظر دکتر شرکت و دکتر زنان بودن مشکلی نداشتن
برای الزهرا کافیه بیاید 3 راه حکیم نظامی، ابتدای خیابان صفه تاکسی های خطی بیمارستان هست جلوی بیمارستان نگه میداره و ازانجا هم با تابلو مسیر کلینیک فوق تخصص مشخص شده داخل کلینیک هم از نگهبان بپرسید راهنماییتون میکنه
من دفعه اخری که خواستم نوبت بگیرم هر چی کد 43 رو میزدم میگفت غلطه! ولی قبلا که برای خودم میگرفتم این طور بود که کد 43 اعلام نمیشد ولی من چون میدونستم کد 43 هست خودم میزدم بعدم عدد 10 رو میزدم ، پیش می اومد یک بار عدد 10 میزدم ثبت نمیشد شاید 5 یا 6 بار عدد ده رو میزدم تا ثبت میکرد، کلا سیستم نوبت دهیش اذیت میکنه