2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
نیلوفر جان من هفته 14 که سنوگرافی دادم طول سیرویکس یا دهانه رحمم28 بود دکتر بهم گفت لب مرزه برا اطمینان سرکلاژم کرد بع عمل یه هفته استراحت نسبی داشتم بعدشم تا الان که هفته28 هستم میام سرکار و خداروشکر مشکلی ندارم از همتون التماس دعا دارم
neagar پست ها : 512عضویت:1394/2/22 1394/3/23 - 4:25 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] نیلو من حساسیت بارداری دارم فکر کنم شما هم همین طور باشی من یه ازمایشی انجام دادم به نام apcaاین بعد بهم گفتن حساسیت بارداری داری یعنی بدنت با جنین مثل میکرب برخورده میکنه و اونو میکشه من برای اولین روش درمان لنفوسیتراپی کردم بازم سقط کردم برای دومین روش ای وی ای جی و پردنیزولون مصرف کردم بازم سقط شد و الان برای سومین روش درمان پلاسمافرز میشم و سیکلوسپرین مصرف میکنم همه بارداری های قبلی زیر هشت هفته سقط میشد بعضی قلب داشتن و بعد از حرکت میاستاد و بعضی بارداری پوچ بود الان یازده هفته و پنج روزم است
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونید این مورد 3 چی بوده که باهاش جواب گرفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و الان برای سومین روش درمان پلاسمافرز میشم و سیکلوسپرین مصرف میکنم
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلام دوستان من 21سالمه دوساله ازدواج کردم 5ماه تواقدام بودم بعدباردار شدم البته نمیدونستم که باردارم حسابی کلاس رقص آذری رفتم کلی کارسنگین کردم خونم طبقه چهارم بدون آسانسور بود اسباب کشی هم داشتم که صددفعه از68 تاپله اومدم ورفتم بعدعقب انداختن پری فهمیدم باردارم بعدازز دوروز سقط داشتم البته فقط خونریزی بود خیلی عادی, الان میترسم نکنه ازاین خارجه رحمی هاباشه امکانش هست بعدخخونریزی هنوز باردار باشم توروخدا هرکی هست جواب بده
👼پسرم تاج سرم 👼
سلام رها جان.برو پیش دکتر زنان.تا برات سونو بنویسه و خیالت راحت بشه.ضمنا برات آزمایش بتا هم مینویسه که از روند تیتر بتات میفهمن که هنوز بارداری یانه؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
لی لی جان منم در طی دوران بارداری چند بار طول سرویکسم رو واژینال اندازه گیری کردن.ولی بالای 30 بود و دکتر میگفت نیازی نیست.حالا نمیدونم سونو اشتباه کرده بود یا با بزرگتر شدن بچم دهانه رحمم باز شده بود و دیگه دیر شده بود.برای بارداری بعدی باید سرکلاژ کنم.هر چند بازم تضمین کننده نیست.
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
نیلی59 برای من تا حالا این آزمایش رو نوشتن.احتمالا نیازی نبوده.چون من اصلا یهو درد زایمان گرفتم و خونریزی داشتم و زایمان کردم در هفته 26+3 روز.بهرحال دلایل سقط متفاوته برای هر کس.
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
برای سومین روش درمان پلاسمافرز میشم و سیکلوسپرین مصرف میکنم کسی میدونه این ا چی هستن؟؟؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1147502&PageNumber=2 اینجا اینو یکی از کاربرا نوشته ولی هنوز نیومده هیچ توضیحی بده
سلام دوستای عزیز هم دردم.من چند روزی میرم مسافرت و نمیتونم بیام نی نی سایت.دلم خیییلی براتون تنگ مشه.التماس دعا دارم ازتون.میدونم که همتون میدونین تو دلم چی میگذره .... راستی ریحانه منم هیستو گرافی کردم همون عکس رنگیه.برا من کمی درد داشت.من قبلش مسکن نخوردم اما اگه بخورین بهتره
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......