|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
خودم یه بار پیش رزاقی ویزیت شدم خیلی وقت گذاشت و با دقت بود، شماره موبایل ماما هم میده که سوالی داشتیم اس ام اس بپرسیم آزمایشهای کامل هم نوشت وقت دهیش هم خوبه، منتها به من گفت سپتوم دارم و باید عمل کنم که با عکس رنگی هیچی نشون داده نشد بعد دیدم به خیلی ها گفته سپتوم دارن و عملشون کرده از یه طرف دکتر عارفی میگن خوبه ولی دیدم بعضی از مریضهاش میگن خیلی دقت نداره و یه چیزایی رو باید خودمون هی بهش یادآوری کنیم از پاکروش هم خیلی تعریف شنیدم ولی وقت دهیش خیلی سخته و برای دو ماه دیگه بهم وقت داده، بازم سرچ کردم دیدیم بعضیا ناراضی بودن بعضیا خیلی تعریف میکردن، نمیدونم ارزش داره دو ماه درمانو عقب بندازم و سختی وقت گرفتنش رو به جون بخرم؟ شما ها تجربه ای ندارید؟
من تحت نظر دکتر شرکت ام. مطبشون پتج ماهه نوبت میده اما سه شنبه ها صبح بیمارستان الزهرا اصفهان خیابون صفه هم میشینه. باید دوشنبه صبح ساعت 6 صبح که تلفن گویای نوبت دهی بیمارستان فعال میشه زنگ بزنید نوبت بگیرید. هفت نفر بیشتر نوبت میده. فقط هم کسایی که تلفنی نوبت دارن ویزیت میشن. شماره تلفن نوبت دهی درمانگاه الزهرا هم 03136700999
parisan مرسی دستت درد نکنه میشه شماره و آدرس مطبم برام بزاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای مطب اگرمعرفی نامه ببریم زودتر و قت نمیده؟؟؟؟؟؟ کسانی که ای وی اف میشین برای دکتر شرکت از دکترتون معرفی نامه گرفتین ؟؟؟؟؟
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...."
چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
دلم به حال خودم میسوزه از13 پری که تو اقدامم هرروز آمپول پروژسترون میزنم،حدود 20 تا آمپول میشه یکم دردناکن اصلا دوس ندارم ،این ماه فقط آمپول زدم سه تاهم گونال اف زیر نافم زدم
مطبشونم 03136670715 خ میر. بن بست ارگ. جنب چاپ البرز. طبقه دوم. معرفی نامه هم چندان تاثیر نداره. مثلا اگه پتج ماه دیگه نوبت داشته باشه با معرفی نامه چهار ماه دیگه نوبت میده!!! حالا خودتون تماس بگیرین سوال کنید از منشیش باز
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی