2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
مادر نازنین زهراى عزیزم دکتر عارفى اصلا خوب نیست فقط متاسفانه اسم در کرده من کاربر قدیمى هستم ولى تاپیک شما رو که دیدم دلم نیامد همین جور از کنارش بگذرم من دو سال وقت رو حروم رفتن به مطب عارفى کردم و ازش چیزا دیدم که دیگه خیلى وقته پیشش نمى رم من ٤ بار سقط کردم و متاسفانه تا الان نتیجه نگرفتم نه اینکه فکر کنى چون نتیجه نگرفتم میگم بده نه خیلى دکتر ها هم رفتم که ازشون خیلى راضى هستم اما متاسفانه عارفى خیلى خیلى پولکى هست و اصلا به بیمار اهمیت نمیده هر دفعه که پیشش رفتم مجبور بودم از اول خودم شرح حال بدم و یه نگاه سر انگشتى به پرونده ام میکرد و خیلى چیزها رو یادش میرفت که خودم بهش یاد اورى میکردم اگه من نمى گفتم اونم یادش میرفت و انقدر عجله داشت که سریع مریض ببینه که همش هول هول بود و کلى با عجله داشتنش به مریض استرس مى داد خدا شاهده که یک دفعه براى من یک دارو رو تجویز کرد چند جلسه بعد گفت اصلا نباید این دارو رو استفاده کنى و حرف خودش رو کاملا عوض کرد حتى ازمایش هم که می نویسه میگه برو ازمایشگاه بهار توى خیابان کارگر بده و میگ جاى دیگه رو قبول نداره معلومه که نفعا براش داره که اون ازمایشگاه مى فرسته و گر نه تهران ازمایشگاه هاى خیلى بهتر هم داره خلاصه خیلى مورد ازش دیدم که ترجیح دادم دکترم رو عوض کنم اما متاسفانه خیلى ها ازش تعریف مى کنن منم گوش همین تعاریف رو خوردم دکتر هاى بهتر از عارفى هم هستند وقت و جون و روح و پول خودت رو حروم دکتر عارفى نکن خیلى از این تعاریفى که از این خانم دکتر مى کنن واقعا الکى و بیخود است و اگه پاى حرفها شون بشینى معلوم میشه ایت همه تعریف درست نیست مثلا من خودم رفته بودم مطبش و کنارم یه خانم حامله بود گفت من چند سال حامله نمیشدم و کلى قرص و دارو خوردم اما حامله نشدم فقط یک جلسه امدم پیش دکتر عارفى حامله شدم عزیز عقل سلیم میگه ایا میشه ادم فقط با یک جلسه پنج دقیقه اى مشکل چند سال نا بارورى اش حل بشه خوب معلومه تاثیر اون قرص ها و یا تغییر روش تغذیه و یا شاید ورزش ممکنه باعث باردارى شده باشه نه یک جلسه پنج دقیقه اى متاسفانه مردم کمى کوته بین شدند خلاصه حسابى تحقیق کن و گوش تعاریف الکى رو نخور انشاالله که به زودى نتیجه بگیرى
دوستای گلم دکتر محسن معینی واقعا دکتره خوبیه جلسه اول که رفتیم پیشش با آرامش همه چیزو واسش تعریف کردم اونم یه چیزایی تو لب تابش ثبت کرد تازه بهمون گفت اگه ازنظر مالی مشکل دارین برید سازمان انتقال خون آزمایش بدید بعد ازمایشاتم که پیشش رفتم بااینکه مطبش شلوغ بود با مهربونی مشکلمو توضیح داد ونکته جالبتر اینکه خانومش تو مطب هست وخیلی مهربونه هرسوالی که ازش بپرسید جواب میده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گلناز جون دکتر رزاقی چی؟اون خوبه؟دکتر معینی وقت دادنش راحته؟میشه آدرسش رو بذاری.
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستای گلم خوبین؟چرا اینجا انقد خلوت شده،بقیه که رفتین تو تلگرام چرا یه سری اینجانمیزنین،بذارین ماها وبقیه هم از اقدامات وتجربیاتتون استفاده کنیم،با این اوضاع اینجا بزودی تعطیل میشه ومیره! مریمی جون دکتر حاج شفیعها فقط تو بیمارستان ویزیت میکنه وبجزاون بیرون مطب نداره،برا نوبت گرفتن هم باید یاحضوری بری یا زنگ بزنی اینم شماره تماس مستقیم بخش 31977418
الله الله کنی به الله میرسی!
مریم جان عزیزم منم کرمانی هستم و تا الان 3بار سقط داشتم مثل شما تو هفته 6 .من یزد پیش دکتر حجت میرم که آ خرین بار اب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت سقط های شما قبل از تشکیل شدن قلب هستش و حاملگی پوچ داشتین واسه حاملگی پوچم هیچ دلیل خاصی نیست شما باید اونقدر باردار بشی تا قلب یکیشون بزنه و واست بمونه.
ب مثل باران☔ د مثل دریا🌅
عزیزم اگه سوالی داشتی بپرس من میام و میخونم اگه بلد بودم جوابتو میدم.راستی عزیزم پیش دکتر بنی ادم تو کرمان هم رفتم که خدایی کارش خیلی خوب بود و گفت بعد از 6ماه اقدام کن و قبل از اقدام بیا پیشم بگم چکار کنی که هنوز 6ماه من نشده.من میخوام کلا پیش دکتر بنی ادم برم .از همه جا بهتره
ب مثل باران☔ د مثل دریا🌅
سلام دوستای گل خودم.روزه و نمازتون قبول.التماس دعا خوهرای گل گلناز جون ممنونم که آدرس معینی رو دادی.بچه ها کسی میدونه رزاقی بهتره یا معینی؟ ریحانه جون منم با شما موافقم اینجا داره خیلی بی رونق میشه من تقریبا هرروز میام نی نی سایت اما وقتی میام میبینم کسی نیس تو تاپیک
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
دوستای گلم ما فقط توکلمون به خداست.دکتر ها وسیله هستن.طبیب واقعی اونه.ایشالا بحق این ماه عزیز خدا خودش کمکمون میکنه.من فقط میگم خدایا یه بچه سالم و صالح تو اولین زمانی که خیرمه بهم بده و تااون زمان صبر و عزت و آرامشم بده.یه دکتر به زن داداشم گفته بود بچه دار نمیشه اما خدا بهش یه پسر ناز داده.این دکتر زمینی گفت نمیشه و اون دکتر آسمانی گفت میشه......ماباید در کنار گوش کردن به حرف دکتر زمینی و درمان جسمی مون با دارو و روشهایی که دکترهای زمینی میگن فقط چشممون به دکتری باشه که وقتی بگه میشه پس میشه.خدای مهربونم به همه زنهای در انتظار فرزند ،فرزندانی سالم و صالح عطا فرما.تو قدرت متعالی و همه چیز درحیطه قدرت و لطف توست.ما خدا رو داریم......خدا......
سلام به همه،بچه ها دکتر ازین ماه واسم دوز درمانی رو شروع کرده وقراره این ماه هرچه سریعتر برم اقدام،ضمنا فردا میرم آمپول گونال اف زیر نافم تزریق کنن،دکتر زنان واسم نوشته
الله الله کنی به الله میرسی!