2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان منم سه تا سقط داشتم به علت نبود قلب البته اولی قلب داشت بعد رفت الانم منتظرم سومی سقط شه تو هفته. 5 رشدش متوقف شده امیدوارم منم تو جمع دوستانتون راه بدین تا با هم ای روزا رو پشت سر بذاریم
خدایا حکمت قدمهایی را که برایم برمی داری برمن آشکار کن تا درهایی را که به سویم می گشایی ندانسته نبندم و درهایی که می بندی به اصرار نگشایم
من مشکل انعقادی دارم برای همین آسپرین و سلگزان مصرف میکردم این سری که اونم افاقه نکرد دکی میگه. احتمالا به مشکل ژنتیکی ناشناخته دارین که اونم باعث میشه جنینیا رشد نکنند راستی ما ازدواج فامیلی هستیم
خدایا حکمت قدمهایی را که برایم برمی داری برمن آشکار کن تا درهایی را که به سویم می گشایی ندانسته نبندم و درهایی که می بندی به اصرار نگشایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه.و دماغتون چاق باشه و دلتون شاد باشه نیلوفر عزیزم ممنونم که به یادم بودی.امیدوارم خداوند مهربونیت رو با مهربونی و لطف خودش جواب بده . بچه ها بیاید بیشتر بیایم اینجا و تاپیکمون رو سر پا نگه داریم ومتاسفم که باز هم دوستایی اومدن و به جمع ما اضافه شدن.امیدوارم خدا بهشون صبر بده. دوستون دارم هواااااار تا
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
اومدم یه پست بزارم و از همتون کمک بخوام من 3 بار سقط داشتم والان تازه فهمیدم باردارم و قراره هپارین بزنم همراه با آس آ برامدعا کنید که اینبار سقط نشه خواهش میکنم دوستای خوبم
ایشالله ناز جون اینبار دیگه نی نی سقط نمیشه وهم تو وهم هممون صاحب اولاد سالم وصالح بشیم،بچه ها من امروز نتیجه آز خون رو گرفتم توش دوتا مورد از حد نرمال بیشتره!یکیش لوپوس که نرمالش باید بین 30 تا 40 باشه که مال من 46 هستش و دیگه پروتیین Sکه نرمالش تا 140 هست اما مال من 194 هستش یکی بگه من چم شده ،اصلا با این وضع چی به سرم میاد خاهشا بیاین وبگین
الله الله کنی به الله میرسی!
الهی یامدد جون توکل به خدا جون پریسان جون ودلنیا جون والیکا ومونیکاجون آرام جون طهورا 70 جون وهمه وهمه خاهشا بیایید به دادم برسین،بهم بگین باید چیکارکنم آیا دکتر زنان وزایمان که این آزها رو نوشته به خودش نشون بدم یابرم پیش دکتر های ایمونولوژی؟
الله الله کنی به الله میرسی!