2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان.ببخشید من سابقه دوبار سقط دارم هر دو قلب داشتن یکی هفته 6,ویکی هفته 7 که هماتوم داشت الان باردارم ولی افتادم به لکه بینی.دکتر رزاقی دقیقه برم پیشش.خسته شدم شماها چه ازمایشایی انجام دادین.
آدمها گاهی اوقــات گریــه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند ، بلکه به این خاطر که بــرای مدتِ طولانی قوی بوده اند !

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام به همه دوستای گلم.بعد از چند روز امروز وقت کردم بیام.سلام به همه ی تازه واردها.مریم جون برای مراجعه به ابن سینا اول باید زنگ بزنی نوبت دهی اول رو بگیری از طریق تلفن تا بهت بگن چه روزی مراجعه کنی برای تشکیل پرونده.اینم شمارش: 23519-021 وقتی زنگ زدی اپراتور میگه واسه نوبت دهی اول،همون رو میگیری.
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
سلام ب همه موشی جان منم دارم خودمو تقویت میکنم ک پریودم تموم شد برم اقدام خدانکنه باردار شدنم زیاد طول بکشه
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام میشه اطلاعاتی درباره ابن سینا بهم بدین
من اگر نقاش بودم ، کربلا را می کشیدم ، یک بیابان سرخ لاله ، نینوا را می کشیدم ، دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر نقشی از عباس حیدر ، اشکی از طفلان زینب ، منظر نور هدایت کربلا را می کشیدم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
ریحانه جون در مورد لوپوس چیزی نمیدونم ولی پروتئین سی و اس پروتئینهای دخیل در انعقاد خون هستند برای شما که مشکل داری به احتمال زیاد مشکل انعقاد داری باید سلکزان مصرف کنی شاید دکترت اول بفرسته آز ژنتیک انعقاد بدی از روی ژنهای مشکلدار تصمیم بگیره من جفت این آزمایشها رو دادم