2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
منم همینطور ریحانه جون.نمیدونم چطوری از خدا بخوام دیگه.عاشق بچم.اصلا هر بچه ای میبینم با حسرت نگاش میکنم.خدایا خیلی دلم بچه میخواد...خدایا به حق این روزای عزیزت دل هر کس رو که آرزوش رو داره شاد کن و به همه بچه سالم عطا کن.آمین
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
سلام دوستان خوبید؟بچه ها از چه زمانی بعد از سقط میشه آزمایش ژنتیک انجام داد؟من یه بار پریود شدم بعد از سقطم.در حای که حدود دو ماه از سقطم میگذره.راستی یه سوال دیگه من میخوام برای پیگیری علت سقطام بیام تهران.بنظرتون کارم درسته؟کدوم دکتر خوبه؟برم ابن سینا یا پاک روش یا دکتر دیگه؟و دیگه اینکه من آزمایشاتمو تو شهر خودم بدم جوابهارو ببرم تهران یا بذارم آزمایش هارم تهران بدم؟آخه ما باتهران خیلی فاصله داریم و رفت وآمد برام سخته.دوستان بی صبرانه منتظر جوابم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه ها ازتون خواهش میکنم وقتی باخدا حرف میزنین برای من حقیرم دعا کنین.دعا کنین خدا بهم سلامتی بده
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام الیکا جون.خوبی؟الان برای پیگیری سقطهات زمان خوبیه و میتونی شروع کنی.من که خودم ابن سینا میرم.اونجا حدود %80 شهرستانین که میان.چون آزمایشگاه های تخصصی هم خودش داره و همچنین سونو.نیاز نیست بری بیرون انجام بدی.
ایشالا خدا مشکل همه رو حل کنه و به شما هم سلامتی عطا کنه.چشم...اگه قابل بودم برای شما هم دعا میکنم.شما هم ما رو از دعای خودت فراموش نکن.
نیلوفرجان من مطمئنم مشکلت با سرکلاژ حل میشه منم طول سیرویکسم 30 بود یعنی زیادم کوتاه نبود ولی دکترم گفت برا اطمینان سرکلاژ کنم حالا دیگه توکلم به خداست هر کاری دست خودم بوده انجام دادم
ایشالا که بارداری خوبی داشته باشی و نی نی نازت رو به سلامتی در آغوش بگیری.راستی نی نی چی هست؟هر چند سلامتیش مهمتره.برای منم نمیدونم هر چی که خدا بخواد همون میشه...
من یکبار به علت تشکیل نشدن قلب در هفته 7 کورتاژ ساکشن کردم الان هفته 8 بودم که توی هفته 6 قلب تشکیل شده بود ولی دیروز دیگه قلبش نمیزد فردا باید برم کورتاژ میشه کسانی که اینطوری بودن بهم کمک کنن چه ازمایشاتی بدم من امپول هپارین و اسپرین میخوردم