2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ضمنا سیماجون اینکه پرسیده بودی آیا میشه دکی واست هردو رو همزمان انجام بده باید بگم که چون دوتا شونم مراحلشون تقریبا مثل همه ،نه دیگه دکتر فقط یکیشو واست انجام میده نه دوتاشو،چون نمیشه!
الله الله کنی به الله میرسی!
دوستان عزیزم الهی یامدد جان -پریسان جون -دلنیاجون-گلناز جون -مونیکاجان-الیکاجون-ساراجان-طهوراجون وهمه دوستان دلم واستون تنگ شده ،خیلی دوستتون دارم،بیاین یه ساعت تعیین کنیم عزیزان
الله الله کنی به الله میرسی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نیلوفر آبی منم سه تا سقط قبلا داشتم زیر 10 هفته حالام باردارم23 هفته با هپارین و سرم ای وی آی جی سرکلاژم شدم خیلی میترسم فکر میکردم خطر رفع شده ولی وقتی شرایط تورو دیدم استرس گرفتم البته خداروشکر الان مشکلی ندارم حتی سرکارم میرم
نیلوفر جون چرا سرکلاژ نشدی؟ مگه تو سنوهات دهانه رحمت مشکلی نداشت؟ آخه اکثر کسایی که زایمان زودرس دارن حتما سرکلاژ میشن چطور دکتر برای شما تشخیص نداده استراحت مطلق بودین؟
سلام دوستان منم تا حالا سه بار سقط داشتم.اخریش 3ماه پیش بود.دیروز رفتم دکتر که گفت دلیل خاصی واسه سقط های شما نیست.باید اونقدر باردار شی تا یکیشون بمونه حالا من چکار کنم؟
ب مثل باران☔ د مثل دریا🌅
لی لی 3 جون تا هفته 20 من سونو واژینال هر دو هفته میدادم.و یه بار طول سرویکسم کم شد ولی دفعه بعد که گرفتم بالا بود و دفعه های دیگه هم همینطور.دکترم گفت نیازی نیست.خودم میگم شاید سونو اشتباه کرده.از طرفی نمیدونم بخاطر TPO بالام بود.نمیدونم.ولی اینبار گفتن حتما باید سرکلاژ کنم.من تحت نظر ابن سینا هستم.شما هم اونجا میری؟
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
سیب گل جان علت سقط در موارد نادری ناشناختس.بیشتر اوقات دلیل خاصی داره.که حتما باید مشخص بشه.به نظر من شما دکترت رو عوض کن.پیش یه دکتر حاذق یا مرکز این سینا برو که تمامی عوامل را برای شما بررسی کنند به قول دوستمون لی لی 3 بیشتر سقط ها مربوط به مشکلات انعقادی خون و یا ژنتیک یا ایمنی هست.
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد