2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من هنوز آزمایشها رو ندادم آخرین سقطم ده روز پیش بود باید یکی دو ماه دیگه برم سراغ آزمایشها بعد از اولین پری میرم دنبال عکس رنگی و... من رفتم مطبش، بچه ها میگن دیگه ابن سینا نمیره مطبش دزاشیبه، من شنبه زنگ زدم برای پس فرداش بهم وقت داد ولی خب معطلی داره دیگه من از یک تا پنج تو مطبش بودم خیلی وقت گذاشت برام، آزمایشهایی که دکترای دیگه اصلا نگاه نمیکردن رو.ب دقت بررسی کرد و نکته برداری کرد تو پرونده ام تنها چیزی که من رو به شک انداخت اینه که از روی سونوی تو مطب گفت سپتوم داری، و من تاپیک زدم دیدم به خیلیا گفته سپتوم دارید، حالا میرم عکس رنگی ایشالا تگه مشکلی هست مشخص شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها میشه سونوی هیستروگرافی رو همزمان با عکس رنگی انجام داد که برم برام بنویسه؟ یا ب نظرتون موقع عکس رنگی اگه چیزی ندید بگم برام سونو هیستروگرافی هم انجام بده قبول میکنه؟ میگن دکتر عشویی خیلی بداخلاقه میترسم قبول نکنه
سیماجون من راجع به این سونو اطلاع ندارم تاحالا نمیدونستم چنین سونویی هم هست من عکس رنگی رو انجام دادم.ممنون از اطلاعاتی که درباره دکتر رزاقی دادی.سیما چند بار سقط داشتی در چند ماهگی؟
سیماجون گلم اینگه سونو هیسترو واست لازمه یاعکس رنگی ،اینو یه دکتر باتجربه وحاذق باید بهت بگه اما اینم بگم اینا هردوشونم میتونن وجود سپتوم رو تو رحمت نشون بدن که داری یانه، چون توی دوتاشونم با مایعی که تو رحم تزریق میکنن کل ساختمان رحم رو میبینن که چه خبره، خلاصه دکی هرکدومو واست نوشت برو انجام بده!من فقط ازینکه دکترت با سونوی معمولی تو مطب واست سپتوم تشخیص داده رو خوشم نیومد همین!وگرنه سونو هیستروگرافی وعکس رنگی دوتاشونم خیلی خوب ودقیق هستن
الله الله کنی به الله میرسی!