2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سیماجون درمورد پاک شدن باید بهت بگم که باید کاملا پاک بشی حتی نباید لکه بینی ام داشته باشی،اما حتی واسه این هم اول برو پیش یه دکتر متخصص،بذار اون واست بنویسه وبگه که چیکارکنی
الله الله کنی به الله میرسی!
والله سارا جون من که به این نتیجه رسیدم که ماها خودمون باید شش دانگ حواسمون باشه تا فدای اشتباهات این دکترا نشیم،مثلا همین امروز دکتروقتی داشت تتیجه هیستروی منو واسه منشیش میخوند که تایپ کنه،یادش رفته بود اشاره به اینکه رحمم تک شاخ یا دوشاخ هست بکنه،دیگه خودم تو اون حال یادش آوردم وتند تند بهشون یاداوری میکردم،ساراجون الان دکترا خیلی باجونو دل خودشونو به زحمت نمیندازن،باید خودمون یه فکرخودمون باشیم ویه جورایی بشیم متخصص زنان وزایمان!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریحانه جان باهات موافقم الان دکترا خیلی سربه هوا شدن دلیلشم اینه که مطب ها شلوغه اونام به خاطر پول تاجایی که بتونن ویزیت میکنن که نتیجه ش میشه بی دقتی واشتباه البته اینم بگم که دکترمن واقعا با دقت هست و واسه مرض وقت میزاره
ضمنا سیماجون توباید تو فاز فولییکولار بری،یعنی بلافاصله بعد از پاک شدن وقبل از تخمک گذاری بری،چون بهترین زمانه، !راستی سیماجون این چجوردکتریه که روزشو دقیق واست تعیین نکرده،باید بهت میگفت چون خیلی مهمه
چه خبرا ریحانه جون خدا رو شکر که مشکلی نبوده انشالله به امید خدا زود رود مامان بشی الیکا جون من به شوشو هم گفتم که اگه بعد از این باردار شدم اصلا و ابدا بهش دل نبندیم و کلا به این فکر کنیم که شاید بمونه و شایدم نمونه هر چی خدا بخواد . شاید اینجوری کمتر عذاب بکشیم
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
امان از این بی حواسی و بی دقتی دکترا.بس که به فکر پولن.حتی پیش فوق تخصص هم بری همینه.حالا ما با این وضع روحیمون باید حواسمون به این بی دقتی دکترا هم باشه.منم خودم تو این مدت حسابی یه پا متخصص زنان شدم
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
مرسی ریحانه جون از جوابت، بازم باید بگردم دنبال یه متخصص دیگه یعنی؟ با عکس رنگی سپتوم مشخص نمیشه؟برم یه دکتر دیگه هیستروگرافی بنویسه؟ بله نیلوفر جون همونه البته فوق تخصص نیست،متخصصه، الانم مثل اینکه دیگه تو ابن سینا نیست، عملاشو اونجا فقط انجام میده
دوستان من شنیدم مراحل عکس رنگی و سونو هیستروگرافی مثل همه فقط آخرش ب جای اینکه عکس بگیرن سونو میکنن من میتونم بهش بگم بعد عکس رنگی سونو هم بکنه من پولشو بدم؟ بدون نسخه انجام میده؟ خسته شدم این یه ماه اخیر هر روز دکتر بودم دیگه نرم برام بنویسه
سیما جون میگن دکتر محسن معینی و دکتر سهیلا عارفی خیلی خوبن و هر کس پیششون رفته نتیجه گرفته و در کارشون ماهرن.ولی سخت میشه نوبت گرفت تقریبا سه ماه قبل باید نوبت گرفته باشی.من الان دو ساله تحت نظر ابن سینا هستم.شما هم ابن سینا میری؟
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد