2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من با اینکه خدا رو شکر مشکلی برای حاملگی ندارم و زود باردار میشم ولی واقعا دیگه از بارداری و زایمان میترسم بخصوص که طبیعی هم زایمان میکردم و خیلی درد میکشیدم و اذیت میشدم.
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
ممنون دوستان خوبم.فکر کنم من مشکل تیرویید نداشتم که برام آزanti top برام ننوشته .سیما جون هزینه آز سی دی مارکرهات چقدر میشه؟نیلوفر جان شما چند ماهگی زایمان می کردی و اسپرم شوهرت مشکل نداره؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستای گلم.روزتون بخیرنیکا جون نبینم بی حوصله ای...خودتو سرگرم کن...هرچه بیشتر فکر و خیال کنیم بدتره.....عزیزم درکت میکنم اما این روزا میگذر....همین....ببخشید حرفای تکراری زدم... ریحانه جون خوشحالم که رحمت سالمه و مشکلی نداری و خلاااااصه همتونو دوست دارم. از خودمم فعلا خبر مهمی ندارم.بعد از رمضان میرم دنبال علت سقط.فعلا هم باید برم ببینم کیستم ازبین رفته یانه؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
نه سارا جون.آخه مشکلی نداشتن.هر چی هست مشکل از خودمه.سومی که تو 26 هفته بدنیا اومد که یه هفته هم تو دستگاه بود.فقط بخاطر تشکیل نشدن ریه هاش بود که زنده نموند.وگرنه سالم بود.
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد