2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه مشکل اینجاس که من ابن سینا پرونده دارم حالا اگه بخوام برم پیش دکتر دیگه ای دوباره باید تمام آزمایشهایی رو که انجام دادم و کلی هزینه کردم دوباره انجام بدم چون مطمنا دکتر میگه من اونا رو قبول ندارم و تازه اگه قبول هم داشته باشه ابن سینا به من پروندم رو نمیده که ببرم پیش یه دکتر دیگه.ولی خودم دوست دارم از یه دکتر دیگه هم مشورت بگیرم با اینکه از ابن سینا راضیم.
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
آره دیگه دکتر رزاقی ب من گفت عکس رنگی و آزمایش سی دی مارکر ها رو ابن سینا نده منم جای دیگه میدم فوقش میرم ابن سینا نشون میدم بهشونم میگم مدارکمو لازم دارم بهشون نمیدم حالا اگه اونام قبول کنن
سلام سیماجون دکتر رزاقی برا چی گفت اون آزمایش ها رو اونجا انجام ندی؟یه سوال دیگه بچه ها من بعداز ده روز که از سقطم با قرص میگذره احساس میکنم رحمم بزرگ مونده و جمع نشده چکار باید بکنم؟ البته هنوز سونو برای دیدن بقایا نرفتم
نیلوفر جون یه سقط هشت هفته یه شش هفته تو جفتشم رشد نداشت تو اولی ساک پونزده میلی بود جنین دیده نشد و افتادم ب خونریزی و سقط، حالا نمیدونم پوچ محسوب میشه یا نه چون زیر دو سانت بوده ساک دومی هم اصلا سونو چیزی نشون نداد یه تیکه دو میلی مشکوک به ساک دید فقط بعدشم باز خونریزی و سقط سارا جون گفتم کاریوتایپ رو برم ابن سینا؟ گفت برو ولی آزمایشهای ایمنی انعقادی مخصوصا سی دی مارکها رو ابن سینا نده مثل اینکه دقت خوبی نداره اونجا نمیدونم عکس رنگی هم گفت برم پیش دکتر عالیه شیوعی آزمایشگاهم آزمایشگاه بهار
ای بابا هر دکتر یه چیزی میگه، من دو ساله تحت نظر ابن سینا هستم تمام آزمایشات و سونوها رو اونجا انجام دادم.خیلیا میگن ابن سینا تجهیزاتش کامل و دقیقه.آدم گیج میشه بخدا...نمیدونه کی درست میگه و به حرف کی اعتماد کنه؟
نیلو ب نظرم اینا همه وسواس الکی دکتراست وگرنه مطمئنا آزمایشگاه معتبری داره ابن سینا با این همه مراجعه کننده حالا دکترا کلاس میذارن میگن اینجایی که ما میگیم برو حالا کاری ب دکتر رزاقی ندارم ولی خیلی دکترا با داروخانه و آزمایشگاه و... طرف قراردادن که مریض بفرستن پورسانت بگیرن
ابن سینا تنها مرکزیه تو ایران که اختصاصی به سقط مکرر میپردازه.واسه همین من فعلا اونجا موندم و پیش دکتر دیگه ای نرفتم.نمیدونم کار درستیه یا نه؟