2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو بارداری سومم هم خیلی عصبی میشدم دست خودم نبود مسائلی برام پیش اومده بود که عصبیم میکرد و نمیزاشت آرامش داشته باشم و کسایی باهام اینکار رو کردن که الان خودشون دارن راحت زندگی می کنن.البته میدونم که یه روزی تقاص پس میدن چون حتی بعد از زایمانم که بچم به دنیا اومد و یه هفته بعد فوت کرد انواع و اقسام بدرفتاری ها رو بهم کردن حتی رعایت حالم رو نکردن.ولی الان تصمیم گرفتم از وجودم بیرونشون کنم تا راحت زندگی کنم
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
خدا نکنه نیلوفر جون.عزیزم فقط خودمون میدونیم چی کشیدیم...من خودم تا قبل از سقطام وقتی کسی رو میدیدم که سقط کرده براش خیلی ناراحت نمیشدم.چون فکر میکردم طرف دیگه ناراحت نیست و براش تموم شده.چون جنینی که آدم روش رو ندیده با بچه که یکی نیست.....اما حالا که سرم اومده میدنم که زن لطیفه و وقتی زخم برداره بدجور زخمی میشه....پس تا اونجا که میتونیم باید به رفتار دیگران بی اعتنا باشیم....سخته ولی باید سعی کنیم....
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
نیلوفر عزیزم خودتو ناراحت نکن گلم....اونایی که دلمون رو شکستن جوابشو میگیرن...هرچند من خودم تااونجایی که تونستم بخشیدمشون و از خدا خواستم عوض تمام طعنه هاو دل شکستگی ها بهم خوشبختی بده....خدا به دلهای شکسته نزدیک تره....
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
مرسی الیکا جون خواهر عزیزم...ایشالا که همه ما به حاجت هامون برسیم.من که سپردم به خدا همشونو ولی میدونم جواب کارهاشون رو تو همین دنیا میگیرن
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
آرام جون خاهرگلم قوربونت برم،یادمه وقتی بچه م سه ماه پیش تو بدترین وضع داشت سقط میشد وشوشو هم ازونروز رفت سفر تادو سه ماه،تو بهم خیلی دلداری میدادی،خیلی دوستت دارم خاهرگلم،مبارکه ایشالله
الله الله کنی به الله میرسی!
پریسان و نیلوفر عزیزم ممنونم ازتون.ایشالا هممون باهم مامان میشیم.همتون مثل خواهرای من هستین.دوستون دارم
آرام جان منم خیلی خوشحال شدم هم به خاطر خودت هم بقیه که منتظر شنیدن چنین خبرایی هستن خوب کاری کردی سلکسان زدی کاری که من نکردم و اشتباهی که دیگه جبران پذیر نیست بین گفته چندتا دکتر گیر کردم یکی گفت بزن یکی گفت نزن و منم که بعد دوباردای پوچ قلب جنینم زد متوقف شد.یه توصیه دیگه این که تحت هیچ شرایطی آرامشت رو از دست نده خودتو بیخیال همه چیز بگیر هیچی به اندازه سلامتی خودتو نی نیت ارزش نداره
بچه ها کی میرین اقدام؟؟؟من رفتم 22خرداد هم موعد پریودمه
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی