2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
علایم داره خود ایمنی؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پارسال با چه ذوقی مامانم رفت خیابون بهار کلی سیسمونی و لباس پسرونه خرید.برام فرقی نمیکنه چی باشه حتی با اینکه همه چی رو پسرونه خریدم فقط سالم باشه.اونروزی که داشتم همه رو جمع میکردم از غصه داشتم دق میکردم
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
نیلوفر برا درمان tpo و خودایمنی فقط پردنیزولون میدن دوزشم بستگی به نظر دکتر داره...منم میخورم..تا چند وقت قبل اقدام گفته بخوری؟ یاسین هیچ علایمی نداره یه سری سی دی مارکر هست که بررسی میکنن متوجه میشن. تو اصفهان آپکا هم بررسی میکنن برا درمانشم همین که نیلوفر گفته
میدونم چی میگی نیلوفر جون..منم همه لباساشو خریده بودیم...وای چقدر ذوقشونو میکردم...ولی حکمت خدا بود نمونه..ما از اون بالا بیخبریم..حتما مصلحتی توش بوده...ایشالا خدا به زودی عوض سختی های هممونو با نی نی های نااااااااااااااز و سالم میده
ولی واقعا میگن آدم تو این روزا دوستای واقعیش رو میشناسه،حتی یه نفر نیومد بگه خودم برات جمع کنم تو دست نزن ناراحت بشی.بجز خانواده خودم هیچ کس باهام همدردی نکرد.فقط از من توقع دارن عروس خوبی واسشون باشم
دوستای گلم چقدر خوبه امروز همه هستین.سعی کنیم همیشه بیایم اینجا دوستون دارم امیدوارم خدا به زودی دل هممون رو شاد کنه بای
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
خوب اگه سرکلاژ شده بودی و استراحت مطلق داشتی سقط نمیشد گلم. دکترت چون دوتا تو 16 هفته سقط کرده بودی باید سرکلاژت میکرد...ولی دیگه گذشته..ایشالا برا بعدی حتما حتما سرکلاژ کن و تخت بخواب..منم باید همین کارو کنم..ایشالا برات میمونه
عزیزای دلم فدای دل شکستتون....بخدا میفهمم چی میگین.....ما خدا رو داریم.....الیس الله بکاف.....آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟............روزای شاد ماهم میاد.....امان دارم......پریسان و نیلوفر جونم غصه نخورین آبجی های گلم......
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا جون قربونت برم که اینقدر مهربونی...واقعا همینه همه ما خدا رو داریم ولی عزیزم ماها دیگه دلمون شکستس.ولی بعضیا درک نمیکنن.انتظار دارن همیشه جوری باشی که اونا میخوان.اگه ناراحت باشی به خودشون میگیرن.انتظار دارن در هر شرایطی باهاشون بگی و بخندی