2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
و اما در مورد سونوهیستروگرافی بهتون بگم ،بچه ها اول سوند روبه رحمم وصل کردن بعدش یه مایع به اسم سالین رو به رحمم تزریق کردن تارحمم پرشد،بعد دکتر با سونو واژینال شروع به عکس انداختن واین جور چیزا کرد،خلاصه اینکه خیلی راحت بود واصلا درد نداشتم فقط یه کوچولو دردش مثل پریود بود و البته قبل از همه چی هم با مثاته پر ازم یه سونو واژینال هم گرفت،خلاصه خیلی راحت بود واصلا اونطوری که فکرمیکردم نیود
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام بر همه دوستای گل و نازنیم باران جون تبریک میگم انشالله این نی نی موندگار بشه برات
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که دفعه پیش که برای بار سوم باردار شدم اصلا و اصلا نتونستم از ته دلم خوشحال بشم چون میدوونستم با مثبت شدن آزمایش تازه استرس ها و عذابهام شروع میشه دفعه بعدی هم اگه خدا بخواد و باردار بشم فکر نمیکنم تحت هیچ شرایطی خوشحال بشم
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
بچه ها برای انجام ازمایش اپکا باید حتما سه ماه از روی سقط گذشته باشه ؟؟؟ یا فرقی نمیکنه ؟؟؟
سلام دوستای گل خودم.بچه ها بیاین یه ساعتی درروز رو مشخص کنیم همه اون موقع بیایم سایت.نظرتون چیه؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
یاسین جان به سلامتی ایشالا اقدامت پر بار و پر نی نی باشه نیکاجون واقعا درکت میکنم.من دفعه دوم که باردار شدم اولش خوشحال شدم اما بعدش پر از استرس شدم .انگار به دلم افتاده بود این حاملگی برام نمیمونه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......