2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من اومدم دو تا مطلب که قبلا گفتم رو دوباره بگم امیدوارم لابه لای صحبتهایی که رد و بدل میشه ببینید tpo بالا رو خیلی از دکترها فقط فقط با لووتروکسین و زیر 2 نگه داشتن tsh کنترل می کنند. بوده دکتری که پردنیزلون داده ولی من زیر نظر بهترین فوق تخصص غدد و بهترین فوق تخصص ایمنی هستم که واقعا بهشون ایمان دارم برای تی پی او بالا هیچ کدوم پردنیزولون ندادن بهم. در مورد هپارین یا سلکسان یا .... بچه ها دلیل تجویز هپارین و روزی دوبار زدن ان به خاطر ایرانی و ارزون بودنش نیست.هپارین چون دوبار در روز تجویز میشه غلظت پلاسمایی دارو در خون در حد مناسب نگه میداره و این به حفظ جنین کمک می کنه. پس در مورد انتخاب هپارین ایرانی یا انواع خارجی ان به دکترتون اعتماد کنید اگه صلاح بدونه خارجی ان رو میده ولی اگه ایرانی داد هیچ وقت به خاطر دو بار در روز بودنش نوع خارجیش رو نگیرید.
کسایی که مشکل انعقادی ندارن نباید سر خود اسپرین بخورن. بچه الکی خوردن هر قرصی عوارض داره. همین طوری در افرادی که غلظت خون دارن به خاطر اسپرین و هپارین باید فاکتورهای خونی رو چک کردم مداوم چه برسه به کسی که مشکل نداره و سر خود بخوره.
نیکا جون آره امروز دکی نتیجه سونوهیسترو رو بهم داد وگفت رحم سالمه ازنظر شکل ظاهری وفقط تو دهانه رحمم یکی دوتا پولیپ خیلی کوچولو هستش که 2 میلیمتری ان،
الله الله کنی به الله میرسی!
بچه ها من دیگه کم آوردم دکتر قبلیم دکتر قوامی عادل بود که فقط آزمایش کاریوتایپ داد بهم من بهش اصرار کردم سه چهار تا آزمایش دیگه نوشت ولی کامل نبود امروز رفتم پیش دکتر رزاقی اولش خیلی خوشم اومد خیلی وقت گذاشت با دقت هم همه چی رو بررسی کرد آزمایشهایی که داشتم رو تو پرونده وارد کرد آخر سر گفت بیا سونو کنم تا سونو کرد گفت رحمت سپتوم داره مانع رشد جنین میشه و باعث سقط میشه
حالا من شک کردم چون گفت بیا عملت کنم گفتم یعنی مطمئنید؟ گفت بله ولی اگه میخوای عکس رنگی هم بنداز قبلش الان اومدم سرچ کردم میبینم با هیستروگرافی مشخص میشه نه با عکس رنگی موندم چیکار کنم بازم برم یه دکتر دیگه؟ و اینکه من تو این چند سال اخیر خیلی مراکز سونوگرافی معتبری سونوی واژینال دادم همه گفتن طبیعیه ایشون با دستگاه تو مطب تشخیصش درسته یعنی؟ چند سال پیش یه دکتر بدون معاینه گفت شاید رحمت دو شاخ باشه من رفتم سونوگرافی دکتر لاریجانی خیلی معروفه. گفت همچین چیزی نیست اصلا مشکلی نیس نمیدونید عکس رنگی سپتوم رو نشون میده یا نه؟
سلانسیماجون،آره عزیزم من امروز رفتم سونوهیستروگرافی انجام دادم،منم چون سه تا سقط داشتم دکتر واسم این سونو روندشت تا معلوم بشه که رحمم دوشاخ هستش یانه، و اینکه داخل رحمم سپتوم یا پولیپ یا هرچیز دیگه ای هست یانه، ! من اولش بخاطر ترسی که داشتم به دکتر گفتم میشه نرم سونوهیسترو، دکی ام برگشت بهم گفت که اگه این سونو رو انجام ندی معلوم نمیشه که وضع رحمت چطوریه! حالا من موندم دکتر شما چطوری تو مطبش بایه سونوی ساده تشخیص سپتوم رو واستون داده،اگه اینقد راحت بود که مگه ماها بیکاریم که اینهمه برسم دنبال عکس رنگی و یا سونو هیسترو! سیماجون بنظرم زود نرو زیر تیغ جراحی،حتما قبلش برو یه سونو هیسترو بده، بذار خیالت راحت بشه،چون اون سونویی که دکترت تو مطب انجام داده زیاد دقیق نیست
الله الله کنی به الله میرسی!
دکتر رزاقى به منم گفت سپتوم دارى با انجام سونوى واژینال!! گفت بیا هیستروسکوپی. رفتم انجام دادم بعد از عمل گفت اره یه سپتوم کوچیک داشتی. سی دی فیلم عملو که گرفتم از ای تی ابن سینا از ١٠ دقیقه فیلم ٨ دقیقه ش مخدوش بود و اصلا قابل تشخیص نبود. حالا نمیدونم این عمدی بود یا سهوی؟؟!!!! من فیلماى هیستروسکوپی زیاد دیدم ولی اونی که به من دادن نشون از وجود سپتوم نداشت. به رزاقی که گفتم گفت نمیدونم چرا اینطور شده!!!!