2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
چشم عزیزم اتفاقا متنتو کپی کردم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنونم نیلوفر آبی بابت همدردیت.آره عزیزم واقعا آدم بدجور ضربه میخوره.فعلا سه ماه از سقط دومم نگذشته که برم آزمایش بدم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
میگم اگ دکترم بجای سلکسان هپارین داد چیکار کنم؟؟؟ یه چیزه دیگ عدد بتات چند بود؟؟ چنده پری؟؟؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
خواهش میکنم الیکا جون.این کمترین کاریه که میتونیم واسه همدیگه انجام بدیم.تازه من کم کاری تیروئید دارم،tpo بالا دارم که باعث خودایمنی میشه،لخته شدن خون رو هم اضافه کنید که هر روز باید سلسکان بزنم(در بارداری سومم می زدم هر روز دور ناف).جدیدا قند خونم هم بالا رفته و البته چربی.خلاصه تمام این مریضی ها رو در این دو سه سال گرفتم.بس که عصبی شدم دیگه
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
یاسین جون هپارین ایرانیه ولی سلکسان خارجیشه که گرونتره ولی بهتره و فط یک بار در روز میزنی ولی هپارین رو باید دو بار در روز بزنی.
نیلوفر پس چرا باوجود امپول باز سقط کردی؟
نیلوفر من ازمایشم tpa هسش که منفی هس اونی ک شما میگین با این فرق داره؟
من بار سوم بخاطر اینکه درد زایمان گرفتم در 26 هفته و مجبور شدم زایمان طبیعی کنم بخاطر باز شدن دهانه رحمم بود ولی در دو بارداری اولم در 16 هفته کیسه آبم پاره میشد که بعد از آزمایشات انعقادی فهمیدم که خونم لخته میشه
دکتره من فقط خاسته خونمو ازمایش کنه!!! اینهمه هم هزینه کردیم
عزیییییییییییییییییزم....ایشلا دل هممون شاد میشه....ممنون که هستین...........ممنون که هوای هم رو دارین.....
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......