2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
پس بزار کامل بهت بگم چی داده بود بهم تا قبل از بارداری یعنی 3 ماه قبل از بارداری اسپرین 80 هرشب بعد از غذا ، اسید فولیک و ب 12 بعد از غذا هر شب ، یه مکمل پرینتال هر شب بعد از غذا به همسرم قرص سلنیوم و اسید فولیک و ویتامین ای و دی و سی ویتامین ای هر هفته 2 تا ویتامین دی هر ده روز یکبار رنج 50000 بگیر ویتامین سی هر روز صبح جویدنی و خودم هم هر روز موز و خرما و گرمی میخوردم به شوهرمم سیاه دونه اسیاب شده با دارچین و عسل شبی یه قاشق دادم .... امتحان کن انشالله که جواب بگیری
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آرام جون بهت تبریک میگم ایشالا بعد از 9 ماه راحت و آسون بیاد بغلت.برای ما منتظرها هم دعا کن.عزیزم شما چند تا سقط داشتی؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
ارام من تهران نیسم عزیزم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
مرسی ارام جون
سارا جون دکتر زنانم دکتر فرشته کاظمینی اصفهان بود که منو برای ایمنی معرفی کرد به دکتر رامین قاسمی فوق تخصص ایمنی و بعد دکتر قاسمی منو به دکتر رضایی آزمایشگاه نوین معرفی کرد. من لنفوسیت تراپی کردم البته می تونستم قرص پردنیزولون هم بخوردم ولی با لنفوسیت تراپی زودتر به نتیجه می رسی و قرص پردنیزولون هم عوارض زیادی داره نظیر چاقی یعنی بدن ورم زیادی می کنه و بدن ایمنی رو نسبت به بقیه بیماریها هم از دست میده ، ناخن ها و استخوان ها ضعیف می شن و ...
خدایا راضی ام به رضای تو ......
خیلی ممنون الیکاجان انشاللله که شماهم خیلی زود این لحظه های شادی نصیبتون بشه آمیین یاسین جان این قرص هایی که که گفتم روی کاغذ بنویس به دکترت نشون بده بنا بر ازمایشاتی که دادی خودش تشخیص میده که چی مصرف کنی فقط بگو یه بنده خدایی 2 بار تا حالا بارداری پوچ داشته اینارو که خورده باردار شده و به محض بارداری آمپول سلکسان زده هر شب دور نافش و خدارو شکر به لطفه خدا جنینش سالمه ...... احتمالا بنا به تشخیصش اینارو بهت تجویز کنه راستی منم ویتامین دی هر ده روز هنوزم میخورم
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
من و همسرم تمامه ازمایشاتو دادیم هیچ مشکلی نداشتم فقط مقداری غلظت خون که الانم دارم سکسان مصرف میکنم ، انشالله که همگیتون خیلی زود ییه نی نی خوشگل بچسبه به دلتون
پریسان جان سلنیوم دوز خاصی نداره ، سلنیوم خارجی گرفتیم و داروها هم نوشتم که چه جوری میدادم صفحه قبلی و ببین دوستم
مرضیه جون منم اصفهانم ولی دکتر ایمنیم شرکت هستن...اتفاقا تو نت سرچ کنی عوارض لنفوسیت تراپی بیشتره. در هر صورت هر دوشون روی مفاصل و استخوان اثر میزارن....الان اقدام کردین شما؟
الیکا جون اصلا به این چیزا فکر نکن.فقط پیگیری کن تا علت سقط رو پیدا کنی و تا پیدا نکردی اقدام برای بارداری نکن چون صدمات جسمی و روحی زیادی متوجه آدم میشه.پیش یه مرکز خوب مثل ابن سینا یا یه دکتر حاذق برو تا با خیال راحت علت رو پیدا کنن.استرس رو هم از خودت دور کن
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
ارام دوره ناف میزنی؟؟؟ درد نداره؟؟؟