|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
خیلی حس بدیه جواب آزمایشت که مثبت میشه تازه اول بد بختیته.گلناز جان شما دنبال علت سقطت نرفتی؟اکی میدونه آزمایش آپکا همون آز خودایمنی؟من آزمایش ایمنی رو ابن سینا انجام دادم ولی چیزی به اسم آپکا تو جواب آزمایشم نداشتم.متخصص ایمونولوژی میگفت خود ایمنی داری ولی متخصص زنان میگفت نداری با هم اختلاف نظر داشتن.کسی راجع به خود ایمن اطلاعی داره؟
سلام به همه سارا جون خیلی متاسفم به خاطر سقطی که داشتی ...حتما باید سونو کنی تا مطمئن بشی کامل دفع شده است. سارا جون ازمایشاتت رو نگاه کن شاید متوجه بشی کدومشون تو رنج نیستن .مشکلات ایمنی یا اتوایمون هستن ویا آلو ایمون ...که جفتش هم راه حل داره و قابل درمان هست مشکل غلظت خونت چی بود و بهت به جز آسپرین چی دادن ؟
متخصص زنان گفت آز خودایمنی تو رنج من نمیتونم الکی بهت کورتون بدم خودش عوارض داره.برا غلظتم گفت یه کم غلظت خون خودم متوجه نشدم از رو چی میگه گفت باآسپرین حله ولی فکر کنم هپارینم لازم بوده
بچه ها دکتر واسم آزمایشات سقط رو نوشته فقط اگه میشه بگین واسه آزمایشات آیا آمادگی یادشرایط خاصی لازمه که باید قبل آزمایش رعایت کرد یانه؟آخه میخام آزمایشام از همه لحاظ بلا اشکال باشه،اوناییکه آزمایش دادن اگه کارخاصی لازمه قبلش، بمنم بگین تا انجام بدم
فقط سه ماه از سقط باید گذشته باشه بعضی هاش باید ناشتا باشی برا عکس رنگیم نگران نباش من انجام دادم بدون درد بود فقط یه کوچولو اونم بیشتر به خاطر استرس بود تقریبا یک ساعت قبلش بروفن و هیوسین خوردم
سارا جان من درمورد ازمایشی که گفتی چیزی نمیدونم فقط دکترم بعد دیدن جواب پاتولوژی بقایا ازمایشارو نوشت که خدارو شکر مشکل ژنتیک نداشتیم فقط مشکل انعقاد دارم که باید هپارین بزنم به نظرمن برو یه دکترخوب تا زودترعلت مشخص بشه من رفتم پیش محسن معینی خیلی ام ازش راضی بودم
دکتر معینی کجاست راحت نوبت میده مثلا رفتم دنبالش هم کلینیک سقط مکرر ابن سینا هم رویان و تمام آزمایش های ممکن که خیلیم گرون بود انجام دادم راستی مگه با پاتولوژی مشکل ژنتیکی معلوم میشه؟چون ما هم تیکه کوچیکی که سقط شد بردیم ابن سینا ولی گفتن اگه قابل آز ژنتیک باشه باهاتون تماس میگیریم خیلی کوچیک بود به اندازه یه بند انگشت تازه دیروز به نظرم تازه جفتر دفع کردم