2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها فکر نکنید درمان ایمنی بالا و آپکا منفی فقط لنفوسیت تراپیه. برا لنفوسیت تراپی به دکترتون اصرار نکنید. عوارض لنفو خیلی زیاد بوده برا همین دیکه ابن سینا هم لنفو نمیکنه. الان دکتر شرکت خیلی ها رو با قرص پردنیرولون به جای لنفوسیت تراپی درمان کرده و بچه دار شدن
سلام به همه دوستان گلم!فدای همه تون بشم،الیج جان منم مثل تو بودم وقتی واسه پری نشدنم رفتم پیش دکتر،دکتر بهم گفت که واسه چی آمپول پروژسترون زدی،گفتش بعد سقط فرصت بدین پری خودش بیاد میگفت هرچی دیرتر پری بیاد واست بهتره،چون رحم داره خودشو بازسازی میکنه
الله الله کنی به الله میرسی!
ساارا جون اگه دکتر ایمونولوژیت گفته خود ایمنی داری لابد بوده که اینو گفته بالاخره اون تخصصش اینه بهتر از دکتر زنان سرش میشه. شما قبل از سقطت کورتون میخوردی یا بعد که آزمایشاتو دادی مصرف میکنی؟؟
دررمورد قرصایی که میگی بعد کورتاژ دکترت داده ولی یادت نیست بعد کورتاژ قرص آنتی بیوتیک میدن که عفونت نکنی
ممنون پریسان جان .نمیدونم آخه تمام سی دی هام تو رنج بود دکتر متخصص گفت ما اگه رنج آزمایشو قبول داریم پس نمیتونیم کورتون بدیم چون شما تو رنجی به متخصص ناباروری رویانم نشون دادم گفت مشکل ایمنی نداری.نه دیگه کورتون مصرف نکردم
پس اگه سی دی مارکرها تو رنج بوده که درست گقتن. من برام سوال شده چرا تهران آپکا رو نمینویسن و اصلا قبولش ندارن...فقط مثل اینکه اصفهان مینویسن ولی تو اصفهانم دکتر شرکت به آپکا توجه نمیکنه ولی چندتا دکتر زنان هستن میگن باید آپکا حتما بالای 20 باشه...