2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
کاریوتایپ ما هم خوب بود ولی میگن ممکن دونفر سالم باشن ولی جنین مشکل کروموزومی داشته باشه واقعا خیلی پیچیدست اگه اون بار اون بارداری سالمی داشتم به این همه عظمت خدا پی نمیبردم از این بابت خدارو شکر میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گل و عزیز خودم.پریسان ،ریحانه،نیکا،نیلوفر،گلناز و تمام دوستای گلم که اسمتونو یادم رفته.امیدوارم حالتون عالی باشه و به زودی تو اولین زمانی که خیرمونه بچه هامون رو بغل کنیم و تااون زمان صبر و عزت و آرامش داشته باشیم....آمین سارای عزیزم متاسفم که بازم سقط رو تجربه کردی.ماها همه هم دردیم....امیدوارم خدا کمکون کنه....
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سارا جان خوبی؟ آخرین سقطت کی بوده؟ توی چند هفته بودی؟ توی آزمایش آپکا میزان ایمنی بدن تو رو نسبت به خون شوهرت که در واقع قسمتی از جنین رو تشکیل می ده بررسی می کنن که عدد نرمالش باید بالاتر از 20 باشه اگه پایین تر از این عدد باشه به این معنی که بدن تو در حال مبارزه با جنین هست و باعث می شه جنین دفع بشه برای ما هم آزمایش آپکا 10 بود که با دو بار لنفوتراپی پیش دکتر رضایی توی اصفهان عددش به 20 رسید
خدایا راضی ام به رضای تو ......
ممنون مرضیه جان دوبار اول که اصلا قلب تشکیل نمی شد بار سوم از چند ماه قبل آسپرین مصرف میکردم زمانی که آز بتا دادم خیلی بالا رفته بود حدود ده هزار بود اون دوبار قبل300بود وقتی دیدم تیتر بالا از ترس مول زودتر رفتم سونو تو پنج هفته رفتم و سن حاملگی رو شش هفته نشون داد و قلبم میزد ولی تو هفته 9لکه بینی کمی داشتم که دوباره رفتم سونو متاسفانه گفت سن حاملگی هفت هفته و جنین قلب نداره اونج بود که دنیا رو سرم خراب شد.راشتش آزمایش ایمنی من یسریcd با شماره های مختلف بود ویتامین د هم خیلی پایین بود.ولی چیزی به نام آپکا تو آزمایشم نیست چطور مرکزی مثل ابن سینا این آز برام ننوشته تا انجام بدم.
خودم فکر میکنم مشکل ایمنی باشه چون دقیقا تو هفته ای که قلب از کار افتاده بود اعصاب خوردی مفرطی داشتم چون میگن استرس و فشار روحی مشکل ایمنی رو تشدید میکنه.شایدم باید از اول مثبت شدن هپارین میزدم شوشو هم مورفولوژیش3،4درصد و اسپرم حرکت خوب اصلا نداره
خودم فکر میکنم مشکل ایمنی باشه چون دقیقا تو هفته ای که قلب از کار افتاده بود اعصاب خوردی مفرطی داشتم چون میگن استرس و فشار روحی مشکل ایمنی رو تشدید میکنه.شایدم باید از اول مثبت شدن هپارین میزدم شوشو هم مورفولوژیش3،4درصد و اسپرم حرکت خوب اصلا نداره