2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
خدایا گناهانی که باعث ریزش بلا برمن میشون را ببخش.خدایا گناهانی که باعث میشوند نعمت هایت تغییر کنند را برمن ببخش.....خداوندا گناهانیم را که باعث میشوند دعایم حبس شود و مستجاب نشوند را ببخش.....خداوندا گناهانی را که باعث قطع امید من میشوند ببخش....خدایا تمام گناهان و اشتباهات مرا ببخش...........ببخش به بزرگیت...............
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنونم مریم جون.آره منم سعی میکنم این حرفایی که شما میگی رو دایم برا خودم تکرار کنم.....شاید فردا برم قم....و دست به دامن حضرت معصومه و امام زمانمون بشم.....انشالله اگه قسمتم شد و رفتم همه منتظرهارو دعا میکنم....
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
خدایا تو می دانی آنچه را که من نمی دانم در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطم ها تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز…
بچه های عزیز امشب راس ساعت 10 دعای فرج(دعا برای سلامتی امام زمان)که با اللهم کن لولیک شروع میشه رو بخونیم.....و برای همه منتظرای بچه و مریض ها دعا کنیم
هرکی موافقه و دعا رو میخونه پست منو لایک کنه که بدنیم چند نفر میشیم
الیکا جان خواهر خوبم یه نصیحتت میکنم هیچ وقت یادت نره اونم اینه که تو نباید روحیت رو از دست بدی.نباید جلوی شوهرت اینقد ضعف بچه نداشتن رو به رخ بکشی که اونم این بچه نداشتن رو یه کمبود بزرگ تو زندگیش بدونه و خدایی نکرده خطا بره