2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واای ستاره خیلی ناراحت شدم قصه نخور گلم ..ما از حکمت خدا بیخبریم. مریم عفونت یکی از دلایل سقط و پاره شدن زودرس کیسه آبه. آنتی بیوتیک عفونتت رو درمان نکرد؟چند هفته سقط کردی؟ نیکا جونم خوبی خسته نباشی.
سلام دوستای گل و مهربون خودم ستاره جان واقعا بخاطر اتفاقی که افتاده متاسفم.امیدوارم خداوند تمام این سختی ها رو برامون به روزای خوب تبدیل کنه. نیکای عزیزم بخاطر همدردیت ممنونم نازنینم،باور کن الان سلامتی خودم برام ازهمه چی مهمتره.دارم سعی میکنم قوی باشم.خدارو شکر بهترم.دلم به دعاهاتون خوشه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
شهنا جون اره عزیزم دکتر طوبی سرکلاژم کرد و متاسفانه بعدش فقط دوهفته استراحت مطلق داشتم و بعد از اون نه تنها استراحت مطلق نداشتم بلکه سر کار هم میرفتم که بعد از سقطم دکتر رسولی که شیفت اون روز بیمارستان بود بهم گفت باید بعد از سرکلاژ استراحت مطلق میکردی چع فایده که دیگه دیر شده بود ممنون پریسان عزیزم خدا رو شکر الیکا جون
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
وقتی رسیدم بیمارستان گفتند خدا یارت بوده چون اگه نهایت 10 دقیقه دیرتر می اومدی احتمال داشت باترکیدن کیسه آب به حاطر بخیه ها رحمت کلا بترکه به شوهرم گفته بودن جون خودشم در خطره
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
اینثدر سر سقهام مخصوصا تو دومی و سومی که بچه ها بزرگتر بودن مصیبت کشیدم که الان فقط و فقط یه دعایی به درگاه خدا دارم اونم اینه که میگم خدایا این دفعه اگه قراره بازم سقط بشه و برام نمونه اصلا بهم نده .
ممنون از دلداریتون بچه ها.ان شاءالله خدا به هممون نگاه کنه.دلمون شکسته واقعا. مانیا جون مشکل انعقادی داشتم که سلکسان زدم باز جواب نداد.دکتر بهم.گفت داروهات رو دوزش رو بالا میبرم دفعه بعد.سرم ای وی ای جی هم.میدم بهت.
پریسان جون من تو هفته هشتم بودم یک هفته قبلش لک بینی داشتم بعد رفتم سونو دکتر گفت قلب دیده نمیشه باید سقط کنی بهم قرص زیر زبانی داد ولی من نخوردم تا اینکه دو هفته پیش لک بینی ام تبدیل به خونریزی شد و سقط شد