2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
بچه ها خوبین؟ پریسان جون چه خبرا؟ نیکاجون کدوم بخیه هات نزدیک بود منجر به ترکیدن رحم بشه؟ بخیه سقط قبل یا بخیه سرکلاژ؟میبخشید انقدر سوال میکنم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
من بیچاره اصلا نمیدونم بارداری اولم پوچ بو یانه؟هفته نه بودم یه فعالیت سنگین کردم و فرداش افتادم به خونریزی و.............اما دومی رشدش متوقف شد.بچه ها بنظرتون پاکروش بهتره یا ابن سینا؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدود50 روز از سقطمذره.نه هنوز دادم.نمیدونم الان میتونم آز بدم یانه؟ضمنا دکترم همه فاکتور ها رو برام ننوشته.باید دکترمم عوض کنم بعد دنبال علت سقط باشم
منم دوست دارم زود بدونم مشکل کجاست؟اما نمیدونم از کی میشه آز داد؟باید بادکترم حرف بزم
من هر دو نه هفته و نیم بودم.من بعد ازسقط اولم اسید فولیک5 خوردم اما دومی هم سقط شد.البته این مرتب خوردن اسید فولیک تا یه ماه قبل از بارداری دومم بود.تو ماهی که برای بار دوم باردارشده بودم و نمیدونستم اسید فولیکم رو مرتب نمیخوردم یا اگه میخوردم اسید فولیک یک میخوردم.البته به محض اینکه فهمیدم باردارم مرتب دیگه خوردم.
تو بارداری دوم به محض اینکه فهمیدم باردارم اسید فولیکم رو دیگه مرتب خوردم.نمیدونم مشکل از کجا بود؟
بچه ها ن همون موقع که فهمیدم باردارم و افتادم به له بینی(بارداری دوم رو میگم)شوهرم آز اسپرم داد و تحرکش 49 بود در حالی که حداقل نرمال تحرک60بود(البته فکر کنم)بنظرتون این میتونه عامل سقط باشه؟
در مورد اینکه آیا مرتب نخوردن اسید فولیک باعث سقط میشه باید از دکتر بپرسیم.اما خب اسید فولیک خخخییییلی مهمه.من ایشالا برا اقدام بعدی از4-5ماه قبلش مرتب دیگه اسید فولیک میخورم